Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisi yüzünden ekranda ilk defa kötü adam oldu!

Çukur dizisi yüzünden ekranda ilk defa kötü adam oldu!

tarafından ker_def

‘Hırsları olan biri değilim’

‘Çukur’ dizisine avukat Nazım karakteriyle dahil olan Ahmet Tansu Taşanlar: “Derdim, iyi oyuncu olmak. Çocuk yaşta başlayan bu hedef, ömrüm yettiğince devam edecek. Büyük hırsları olan biri değilim”

Milliyet’ten Senem Aydın ile röportaj yapan Ahmet Tansu Taşanlar, Kara Para Aşk dizisindeki Arda Komiser rolüyle hafızalara kazınmıştı.

Canlandırdığı karakterlerle’ evin sevilen çocuğu’ imajını çizen Ahmet Tansu Taşanlar, Çukur dizisinde ise bu kez kötü adam rolüyle karşımıza çıktı.

Taşanlar, yeni dizisi Çukur ile ilgili sorulara şu yanıtları verdi:

-Yeni projeniz hayırlı olsun. ‘Çukur’da sizi çeken ne oldu?

Beşinci bölümde projeye dahil oldum. Çok fazla televizyondan dizi izleyebilen biri değilim. ‘Çukur’u Puhu TV’den takip ettim. Sevdiğim ve beğendiğim bir işti. Sadece dizinin güzelliği değil, her karakterin kendi içinde çıkmazlarının oluşu beni çekti diyebilirim. İçinde yer almak çok keyifli.

-İlk defa kötü adamı canlandırıyorsunuz…

Ekranda hep evin sevilen çocuğunu oynadım. ‘Küçük Kadınlar’dan beri… İyi karakter oynamanın avantajı var; çok fazla seviliyorsunuz ve hayır duası alıyorsunuz. Şimdi oyun bozan adamı canlandırıyorum. Bakalım bu defa tepkiler nasıl olacak? Oyunculukta farklı rollere bürünmek, güzel şey. Keşke her seferinde daha uç karakterler oynasak. Ama işte arz talep meselesi…

-Nazım nasıl biri?

‘Beyefendi’nin avukatı, sözcüsü. Ortamı yumuşatma, dengeleri sağlama ve kartları dağıtmaya yardımcı olma rollerini üstleniyor. İlerleyen bölümlerde çok güzel sürprizler olacağını düşünüyorum. Nazım, sessiz sakin, sinirlense de yükselmeyen bir adam. Her şeyi sakinlikle hallediyor, çünkü güç sahibi.

-Siz de sakin biri misiniz?

Değilim, öfkemi hiç kontrol edemem. Saman alevi gibi anında sinirlenirim, sonra geçer, bir de unuturum. Kin tutamıyorum.

-Hayalleriniz neler?

Çok büyük hırsları olan biri değilim. Başrol düşüncem yok, derdim iyi oyuncu olmak. Çocuk yaşta başlayan bu hedef, ömrüm yettiğince devam edecek. Hep iyi bir oyuncu olabilme çabasıyla ilerleyeceğim. Canlandırdığım karakterin de bir derdi, hikayesi olması lazım. Rolün var olmasının sebebi, sadece hikayeyi desteklemek olmamalı, kendine ait bir derdi olmalı.