Ana sayfa Sosyal Medya Aslı Enver’in bağışladığı o kıyafet bakın kaça satıldı?

Aslı Enver’in bağışladığı o kıyafet bakın kaça satıldı?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Bergüzar Korel ve Hatice Şendil’in bir süredir SMA hastası çocuklar için instagram sayfalarından yaptıkları duyurularla birlikte bir de kampanya başlatmaları dikkat çekmişti. Geçtiğimiz günlerde iki oyuncu, canlı bağlantılarla pek çok ünlü ismi konuk ederek bir bağış gecesi düzenlemişti.

Instagram üzerinden yapılan canlı yayına Fahriye Evcen, Hande Erçel, Kerem Bürsin, Çağlar Ertuğrul, Aslı Enver, Halit Ergenç gibi pek çok oyuncu katılarak destek vermişlerdi.

SMA hastası Poyraz Ali ile birlikte konuyla ilgili farkındalık yaratmaya çalışan Şendil ve Korel, o gece toplanan paralarla 3 milyon 755 bin TL para toplandığı bilgisini verdiler.

Aslı Enver'in bağışladığı o kıyafet bakın kaça satıldı? 8

Bağış gecesinde destek olmak isteyen isimler arasında yer alan Aslı Enver, sadece canlı yayına katılmakla kalmayıp bir kaç gün önce kıyafetini de bağışlamıştı.

Bepanthol markasının yüzü olan Enver, marka için düzenlenen gecede giydiği aşağıdaki kıyafetini bağışlamıştı. Bergüzar Korel, yaptığı sosyal medya paylaşımıyla Aslı Enver’in siyah pantolon ve siyah parlak kumaşlı bistüyerinin ismini vermek istemeyen bir kişi tarafından 10 bin TL’ye satın alındığını bildirdi.

Aslı Enver'in bağışladığı o kıyafet bakın kaça satıldı? 9

Demet Özdemir de bir kıyafetini bağışlamış ve elbise yine ismini vermek istemeyen bir kişi tarafından 50 bin TL’ye alınmıştı.