Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur’da psikopat bir polisi oynayacak Alperen Duymaz’ı hayranları çok utandırıyormuş!

Çukur’da psikopat bir polisi oynayacak Alperen Duymaz’ı hayranları çok utandırıyormuş!

tarafından zk zk

Alperen Duymaz’ın oyunculuk macerasında hangi diziler var?

Alperen Duymaz Oyunculuk kariyerine Bodrum Masalı isimli proje ile profesyonel anlamda adım atmıştır ve ardından Acı Aşk projesi ile devam etmiştir. Televizyonda izleyici karşısına çıkıp en çok ilgi çektiği yapımlardan bir tanesi de, orijinal ismiyle “Pretty Little Liars”dan uyarlanan Tatlı Küçük Yalancılar dizisi ile çekmiş ve büyük bir çıkış yakalamıştır.

Eğitimine halen daha Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nün ikinci sınıfında devam etmekte olan başarılı oyuncu, 2016 yılında başlamış olan dikkat çekici yapım Kanıt: Ateş Üstünde isimli televizyon dizisinde Duygu Şen, Ahmet Olgun Sünear, Okday Korunan gibi başarılı ve tecrübeli isimlerle birlikte rol almaktadır.

Alperen Duymaz, magazin gündeminde de çok konuşulan bir isim. Son olarak sevilen oyuncu Burcu Özberk ile olan ilişkisiyle gündemde.

Oyunculuklarıyla takdir edilen Alperen Duymaz ve Burcu Özberk, Direniş Karatay filminde rol almış ve burada başlayan arkadaşlıklarını özel hayatlarına da taşımışlardı.