Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur’da psikopat bir polisi oynayacak Alperen Duymaz’ı hayranları çok utandırıyormuş!

Çukur’da psikopat bir polisi oynayacak Alperen Duymaz’ı hayranları çok utandırıyormuş!

tarafından zk zk


Bodrum Masalı’ndaki Ateş rolüyle gönülleri fetheden Alperen Duymaz’ın hayatı Ankara’da geçmiş. Oyuncu olmayı hiç düşünmediği bir dönemde gelen teklifle hayatı değişmiş. Alperen Duymaz, Cosmopolitan dergisine verdiği bir röportajda o günleri şöyle anlatıyor:

“Böyle bir düşüncem dahi yoktu aslında! Tesadüfen oldu biraz… Karşıma biri çıktı ve seni konservatuar sınavlarına hazırlayacağım dedi, Hacettepe Üniversitesi tiyatro bölümünü kazandım. Sonrasında, ikinci sınıfta okulu dondurdum ve kendimi İstanbul’da buldum. Bodrum Masalı teklifi, bir önceki projem Acı Aşk’ın bittiği gün geldi, bir gün sonra provalara başladım. Bu nedenle çok kısa ve hızlı hazırlık sürecim oldu. Tüm dizi ekibi tamamlanmıştı ama “Ateş” karakteri eksikti; onlar ön çalışmalarını tamamlamışlardı yani ben girdiğimde.”

Dizilerdeki ağlama sahnelerinde kendine has bir formül bulmuş!

Alperen Duymaz’ın ağlama sahneleri izleyenleri de etkiliyor. Sosyal medyada bu konuda pek çok yorumun yapıldığı sahnelerle ilgili olarak Duymaz, röportajında sahnelerin çekiminde nasıl ağladığını şöyle anlatıyor:

“Ben bir kere gerçekten ağlıyorum. Ben bu gerçekten ağlama işini Ankara’da yaptım, orada hallettim. Ve o ağladığım anımı şifreledim. Kişiler arasında ilişkiler var; annene ağlaman farklı, sevgiline ağlaman farklı, kedine ağlaman farklı… Bunları zaten ne kadar dallandırıp, çeşitlendirebilirsen bu oyunculuk oluyor. Zor olan bu.

Ana duygular değil mesele! Çok aşık bir adam gibi ağlamak, kolay. Çok sinirli bir adam gibi ağlamak, kolay. Ama pek çok sorun varken, tek bir güzellik varsa ve sen bunu sadece tek bakışınla göstermek durumundaysa o zaman ciddi bir pratik gerekiyor. Bu işte şifreleme istiyor! Benim içsel bir formülüm var.”