Ana sayfa Dizi İzle Damla ve Cumali, Çukur’un yeni fenomenleri oldu! Çukur 2.Sezon 32.Bölüm

Damla ve Cumali, Çukur’un yeni fenomenleri oldu! Çukur 2.Sezon 32.Bölüm

tarafından zk zk

Sezon finali yaklaşan Çukur dizisinin dün akşam 2. sezon 32. bölümü ekrana geldi.

Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili ve Ercan Kesal’in oynadıkları dizide Hare Sürel’in canlandırdığı Damla karakteri, başta sevilmemiş ve Cumali’ye de yakıştırılmamıştı. Ancak bölümler ilerledikçe babası Uluç’tan çok farklı biri olduğu ve Cumali ile yakınlaştığı görülen Damla’ya şimdi izleyici de başka bir gözle bakıyor.

Babasının ihaneti karşısında şaşıran ve kendisini Koçovalılar’a ispat etmeye çalışan Damla’nın içini döktüğü anlar, yeni bölümde dikkat çeken bir sahneydi. Cumali ile Damla’nın yakınlaştığı bu sahneyi izleyenler “Bu ikili oldu” şeklinde yorumlar yapıyorlar sosyal medyada.

Videodan o sahneyi izleyebilirsiniz…

2.Sezon 32.Bölüm Özet:

Çukur yeni düşmanı Azer Kurtuluş’un şokunu henüz atlatamamışken, Koçovalılar birbirlerinden bugüne kadar verdikleri kayıpların hesabını soracaklar.
İdris tüm Koçovalı Kardeşleri eski günlerdeki gibi omuz omuza mücadele etmeleri için sürpriz bir hamleyle buluşturacak. Uluç’un ihanetinin ortaya çıkması herkesi sarsarken, Damla’yı ise büyük bir çıkmazın içine sürükleyecek ve bu durum Cumali ile yakınlaşmasına sebep olacak.
Bu sırada Azer’i ziyaret eden Yücel, Koçovalılar’ı yok etmek için boş durmayacak. Timsah’la yolları kesişen Yücel şoke edici bir hamlede bulunacak ve Çukur’da tansiyon yükselecek.