Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Darmaduman dizisi birinci bölümde neler olacak?

Darmaduman dizisi birinci bölümde neler olacak?

tarafından ker_def

Darmaduman isimli Fox TV’nin gençlik dizisi 27 Ekim Perşembe günü ilk bölümü ile başlayacak. Bir döneme damgasını vuran Beverly Hills dizisinin yerli versiyonu olan Darmaduman, çok etkili oyuncuları buluşturdu.

Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Aytaç Şaşmaz, Aslıhan Malbora, Necip Memili, Nur Fettahoğlu, Ali Önsöz, Meral Çetinkaya ve Metin Coşkun gibi önemli oyuncular izleyicileri etkileyecek bir hikaye ile geliyor. Peki Darmaduman dizisi nasıl başlayacak, ilk bölümde neler olacak? İşte tüm detaylar:

İkizler Ece ve Kerem, anneleri Beliz ve babaları Harun ile hayatlarında yeni bir başlangıç yapacakları İstanbul’a, Harun’un aile evine taşınırlar.

Bir yandan babaanneleri Ayla ile birlikte yaşamanın zorluklarına alışmaya bir yandan yeni çevrelerine uyum sağlamaya çalışırken karşılaştıkları yeni insanlar Derin ve Evren, tek istediği okul hayatına olaysız bir başlangıç yapmak olan Ece ve Kerem’in başlarını ilk günden derde sokacaktır.

Yeni insanlarla tanışmanın heyecanının yanında ilk günden başlarına gelen talihsiz olaylarla cebelleşen ikizler, içinden çıkılması zor bir açmaza girerlerken ailecek hayatlarını altüst edecek sürpriz bir duruma da kapı açacaklardır.