Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Defne Samyeli’nin fit vücudunun sırrı aç gezmek mi? Gerçeklere çok şaşıracaksınız!

Defne Samyeli’nin fit vücudunun sırrı aç gezmek mi? Gerçeklere çok şaşıracaksınız!

tarafından ker_def
Defne Samyeli fit vücudunun sırrını Habertürk yazarı Esin Övet’e anlattı.

“Her şeyi yer ve içerim” diyerek özel bir diyetinin olmadığına gönderme yapan Defne Samyeli, dengeli yaşamayı sevmesinin en büyük sırrı olduğunu anlatıyor.

“Bir kaç gün şeker, hamur işi, kızartmayı abarttıysam bir kaç gün de dikkat eder ve protein sebze ağırlıklı beslenirim. Zaten vücut sınırlarını sizi verdiği sinyallerle belli ediyor” diye konuşan Samyeli, özel bir çaba sergilemediğine değinmekte.

Samyeli için avantaj olan şey yemek yemeyi çok da sevmemesi. Ancak bunun dışında bir kontrolünün de olmadığını öğreniyoruz.

Samyeli, “Kendimi bildim bileli zayıfım evet, ama olmasaydım mutlaka çok dikkat ederdim belli bir kiloyu korumaya. Güzellikten öte, sağlık meselesi” diye konuşmakta.

İlk kez bu tatilde kumru yiyerek kaçamak yaptığını anlatan Samyeli, “Bir de her konser sonrası bir bazen iki tane yiyorum. 3,5 saat sahne performansından sonra zaten en az 1 kilo kaybediyorum. Onu da böyle dengeliyorum sayılır” dedi.

Defne Samyeli'nin fit vücudunun sırrı aç gezmek mi? Gerçeklere çok şaşıracaksınız! 7

Her zaman geç yattığını anlatan Samyeli, acıktığı zaman da yemek yediğini ve aç yaşamadığını belirtmekte.

Samyeli ses tellerine ise bir hayli dikkat ediyor. İstanbullu Gelin dizisindeki Siren karakteri ile geçtiğimiz sezon diziye renk katan oyuncu, aynı zamanda sahne performansları ile de çok konuşulmuştu.

Samyeli, “Ses tellerimi korumak amacıyla mide asidini artıcı besinlerden haftanın üç günü uzak durmaya, gece ağır yediysem de hemen uyumamaya çalışıyorum. Bir de hiç sigara kullanmadığım ve öğle saatlerinde güneşe çıkmayı hiç sevmem” diyerek dikkat ettiğin noktaları anlattı.