Ana sayfa Sosyal Medya Engin Akyürek kendini has çizgisi, yeni projesini de özel yapıyor!

Engin Akyürek kendini has çizgisi, yeni projesini de özel yapıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Engin Akyürek 1981 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Yer aldığı projelerde yeteneklerini kanıtlayan oyuncu, dünyanın dört bir yanında büyük bir hayran kitlesi elde etti.

Hem yakışıklı hem yetenekli hem duyarlı hem de işi dışında gündeme gelmeyen birisi olması ona özel bir yer kazandırdı. Engin Akyürek ismi, saygınlığın da adı oldu… Oyuncunun hayat yolculuğunda kendi çizgisi var ve onu takip etmekten hiç vazgeçmiyor. Bu durum da Engin Akyürek isminin hep özel olarak kalmasını sağlıyor.

Oyuncunun her projesi de bu nedenle hayranları tarafından çok özel olarak nitelendiriliyor. Sefirin Kızı isimli dizide önce Neslihan Atagül ardından da Tuba Büyüküstün ile güçlü partnerlikler kuran oyuncu, 2006 yılından bu yana setlerde yer alıyor.

Fatmagül’ün Suçu Ne dizisiyle büyük popülerlik kazanan Engin Akyürek, Kara Para Aşk ile de tüm dünyada tanınan bir isim haline geldi. Sefirin Kızı’nın ardından Yolun Açık Olsun isimli sinema filminde yer alan oyuncu, şimdi ise hikayesini kendisinin yazdığı bir projeye başlıyor.

26 Kasım’da sete çıkacak olan oyuncu, İrem Helvacıoğlu ile birlikte 8 bölümlük dijital bir dizinin çekimlerini gerçekleştirecek. Disney Plus’un Türkiye’de kendini kabul ettirme projesi olarak görülen Kaçış’ın çekimleri Gaziantep’te yapılacak.

İki savaş muhabirinin yaşadıklarını anlatacak olan dizinin hem konsepti hem de farklı yanları Engin Akyürek’in hikayesi üzerinden senaryo oluşturulması gibi dikkat çeken özellikleri bulunuyor.

3 aya yakın sürmesi beklenen çekimlerden gelecek haberleri de oyuncunun hayranları heyecanla bekliyor.