Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’in ser verip sır vermediği yeni projesinin setinden yaptığı karavan paylaşımları heyecan yarattı!..

Demet Özdemir’in ser verip sır vermediği yeni projesinin setinden yaptığı karavan paylaşımları heyecan yarattı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Demet Özdemir bir süredir Disney Plus platformunda izleyicilerle buluşacağı Dünyayla Benim Aramda isimli yeni dizisi için sette.

Oyuncu, Buğra Gülsoy ve Hafsanur Sancaktutan ile başrolü paylaştığı yeni projesi  ile ilgili basın mensuplarından gelen sorulara cevap vermekten kaçınıyor.

Demet Özdemir’in ser verip sır vermediği Dünyayla Benim Aramda, oyuncunun hayranları tarafından merakla bekleniyor.

Setten paylaşımda bulunan Demet Özdemir hayranlarını heyecanlandırdı oyuncu önce karavanda makyajsız fotoğrafını paylaştı.

Demet Özdemir'in ser verip sır vermediği yeni projesinin setinden yaptığı karavan paylaşımları heyecan yarattı!.. 8

Dünyayla Benim Aramda ile yeniden romantik komedi dizilerine dönüş yapan ünlü oyuncu, bir derginin patronu ‘İlkin’ karakteri ile hayranlarının karşısına çıkacak. Oyuncu setten  ikinci paylaşımını ise makyajdan sonra yaptı.

Demet Özdemir'in ser verip sır vermediği yeni projesinin setinden yaptığı karavan paylaşımları heyecan yarattı!.. 9

Demet Özdemir’in dizide canlandırdığı İlkin karakteri Buğra Gülsoy’un canlandırdığı ‘Tolga’ ile aşk yaşayacak. İlkin’in sevgilisini test etmek istemesi ile dizinin eğlenceli hikayesi başlayacak.

Hafsanur Sancaktutan da ‘dizide Sinem’ karakterini canlandıracak. İlkin’in sevgilisine yaptığı testte Sinem, Tolga’yı etkilemeye çalışacak ve işler fazlasıyla karışacak.

Demet Özdemir proje hakkında çok ufak bir detay bile verse uyarı telefonları aldığını belirterek, gazetecilerden anlayış bekliyor.