Ana sayfa Sosyal Medya Hekimoğlu’nun Zeynep’i Damla Colbay’ı korkutan insanlar!

Hekimoğlu’nun Zeynep’i Damla Colbay’ı korkutan insanlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Hekimoğlu dizisinde Zeynep karakteri ile yer alan ünlü oyuncu Damla Colbay, aşk üzerine sözleri ile dikkat çekti.Hürriyet gazetesine konuşan oyuncu,aşkı mutluluk veren bir olgu olarak görmüyor.

Damla Colbay, “Aşkın mutluluk verdiğini düşünen biri değilim ve böyle insanlardan çok korkarım” diyerek dikkatleri çekti. Bu cümlenin ardındaki gerçek korku ise bağımlı olma duygusu… Aşık olmayı çok istediğini belirten ünlü oyuncu, insanın kendisi olması durumunu muhteşemlik olarak görüyor ve bağımlılığı beraberinde getirecek bir aşk anlayışına da sahip değil.

Hekimoğlu'nun Zeynep'i Damla Colbay'ı korkutan insanlar! 8

Oyuncu diyor ki: “Çünkü bu düşünce beraberinde büyük bir bağımlı olma durumu getiriyor. Mutluluğu karşınızdaki insanın size getirdiğini düşünüyorsunuz ve o giderse mutluluğunuz da gidecek sanıyorsunuz. Bu da beraberinde kaybetmemek için kendin olma muhteşemliğinden vazgeçmeyi ve karşındaki kişinin özgürlüğünü kısıtlamayı getiriyor. Ben zaten mutlu bir insanım. O yüzden ilişkilerimi bu mutluluğa ortak edebileceğim kişilerle özgür, sadakat ve sevgi dolu bir zemin üzerine kurmaya özen gösteriyorum.”

Hekimoğlu'nun Zeynep'i Damla Colbay'ı korkutan insanlar! 9

İsminin aşk dedikoduları ile karışmaması durumunun bilerek yaptığı bir şey olmadığını, çizilmiş sınırları bulunmadığını ve kurallarının da olmadığını anlatan Damla Colbay, bir oyuncu olarak magazin sayfalarında işi ile yer almak istediğinin özellikle altını çizdi.

Oyuncu, “Bir de aşk o kadar değerli bir duygu ki sık sık dedikodulara konu olan insanlara küsüyor diye düşünüyorum. Küstürmemek lazım, aşk güzel şey” dedi.