Ana sayfa Sosyal Medya Derya Şensoy ile Sarp Levendoğlu, zorunlu ayrılıktan kurtuluyor!

Derya Şensoy ile Sarp Levendoğlu, zorunlu ayrılıktan kurtuluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Derya Şensoy, yeni normale alışmaya çalışıyor. Annesini Derya Baykan’ın şeker hastası olması nedeniyle onu uzun süredir göremediğinden yakınan oyuncu, ablası ile sık sık gidip birbirlerinin evlerine gidip geldiklerini söyledi.

Savaşçı dizisinde Haydar Bozkurt karakterini canlandıran Sarp Levendoğlu ile Derya Şensoy uzun süredir aşk yaşıyordu. Çift, koronavirüs sürecinde yasaklar nedeniyle ayrı düşmüştü.

Oyuncu, “Sarp Beyi özledim. Şehir dışında hala. Yasaklar da kalktı, inşallah en yakın zamanda kavuşacağız” diye konuştu.Sarp Levendoğlu ile şu aşamada evlilik düşünmediklerini hatırlatan Derya Şensoy, yakın zaman sonra sevgilisinin yanına gideceğini de belirtti.

Derya Şensoy’un pandemi sürecinde zayıfladığı da görüldü.

Karantina sürecinin öncesinde Şeyda Coşkun ile diyete başladığını anlatan Derya Şensoy, sürecin pandemi nedeniyle uzadığını belirtti.

İş konusunda herkes gibi kendisini de etkilediğini anlatan Derya Şensoy, temkinli davranmak zorunda olduğunu, başlayan setler olduğunu ve arkadaşlarına da kolaylıklar dilediğini belirtti.

Röportajı videodan izleyebilirsiniz.