Ana sayfa Dizi Haberleri Diriliş Ertuğrul dizisi böyle giderse İstanbul’un fethine kadar dayanacak!

Diriliş Ertuğrul dizisi böyle giderse İstanbul’un fethine kadar dayanacak!

tarafından ker_def

TRT 1 ekranında izleyicilerle Çarşamba günleri buluşmaya devam eden Diriliş Ertuğrul dizisinin 5. sezonu önceki hafta başlamıştı. 122. ve 123. bölümleri yayınlanan Diriliş Ertuğrul’un başarısı parmak ısırtıyor. Dizinin yeni sezonuna yeni isimler de katıldı.

Dizinin 5. sezon kadrosu bir hayli etkileyici: Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan, İlker Aksum, Hande Soral, Cengiz Coşkun, Nurettin Sönmez, Ayberk Pekcan, Kayra Şenocak, Arif Diren, Burçin Abdullah…

Diriliş Ertuğrul’un serüveni Fatih Sultan Mehmet’e kadar gider mi? Yani İstanbul’un fethini de görebilir miyiz?

İşte bu sorunun yanıtını dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ yanıt verdi.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, Bozdağ’ın yanıtını köşesine taşıdı ve şu yazıyı paylaştı:

“Diriliş Ertuğrul’un yeni sezon ilk bölümünden önce yapımcı Mehmet Bozdağ, canlı yayındaydı. Dört yılın sonunda, Söğüt hikayesini anlattıklarını, diziyi, üç sezon olarak tasarladıklarını ve hikayenin başarısının süreyi bugünlere kadar getirdiğini söyledi. Ahmet Sami Arslan, “İstanbul’un fethi var mı aklınızda?” diye sordu. ‘Dizi, Fatih’e kadar gider mi?’ durumu… Yanıt şöyle oldu: “Nereye kadar gideriz, aklımda bir şey yok, konsantre olduğumuz alan ‘Diriliş Ertuğrul’un serüvenine devam etmesi…” Şöyle “Yok, biz diziyi kuruluşta bitireceğiz” gibi kesin bir cümle gelmedi. Belli olmaz, Fatih’e kadar gidebilir.”