Ana sayfa Dizi Haberleri Dizilere 2 hafta zorunlu ara veriliyor! Doğduğun Ev Kaderindir için büyük fırsat!

Dizilere 2 hafta zorunlu ara veriliyor! Doğduğun Ev Kaderindir için büyük fırsat!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Her yıl Ocak ayı geldiğinde televizyon kanalları dizilerinin yeni bölümlerini yayınlamaya çekiniyor. Geçtiğimiz sezonlarda da olduğu gibi, şirketlerin reklam bütçelerini ayarladıkları Ocak ayının ilk 2-3 haftalık döneminde dizilerin yeni bölümleri yerine ya başka programlar ya da kolaj bölümler ekrana getiriliyor.

Ocak ayının başlarında reklam bütçelerinin düşük olması nedeniyle dizilerin yeni bölümlerinin yayınlanması kanalların zarar etmesine neden oluyor. Önlem olarak da yapımlara ara verilerek 3. haftadan itibaren yeni bölümler ekrana yansıtılıyor.

2020 yılına da benzer bir uygulama damgasını vuracak. Dizi izleyicileri 2-3 hafta kadar yeni bölümleri beklemek durumunda kalacak.

Ramo, Zemheri, Babil dizileri de yeni yılın ilk haftalarında değil de 3. haftadan itibaren ekranda yer alabilir.

Demet Özdemir ile İbrahim Çelikkol’un başrolünde yer aldığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ise 25 Aralık Çarşamba günü ilk bölümü ile yayında olacak. Ancak Ocak ayının ilk haftalarında ekrana getirilir mi merak ediliyor…

Zira tv8, yeni diziyi çarşamba günleri oturtmak ve izleyici sürekliliği sağlamak adına diğer kanalların yeni bölüm yayınlamama stratejinin tersini yaparak fırsattan yararlanabilir.