Ana sayfa Dizi Haberleri Dizinin şirazesi kaydı, herkes isyanda! Bizim Hikaye’de işler çok fena karışıyor!

Dizinin şirazesi kaydı, herkes isyanda! Bizim Hikaye’de işler çok fena karışıyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi-Detay
Fox’un sevilen dizisi Bizim Hikaye’de işler gittikçe daha çok karışacak ve izleyici şimdiden eleştirmeye başladı bile!

Barış ve Filiz’in geçtiğimiz hafta birbirleriyle konuşup artık olmayacağını anlayıp ayrılmalarından sonra, devreye Selim ve Nihal de giriyor!

Başrollerinde Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’in oynadıkları dizinin 46. bölüm tanıtımında, Filiz’in Selim’le yakınlaştığı ve eğer istiyorsa birlikte olabileceklerini söylemesi, bunun üzerine Selim’in onun elini tutması izleyiciyi de şaşırttı.

Aynı anda Nihal de yaralı bir şekilde eve dönen kocasının yaralarını sarmak, kalbine dokunmak için ondan izin istiyordu. Aradığı fırsatı bulan Nihal, şimdi Barış’a daha çok yaklaşabilmenin peşinde.

Dizinin şirazesi kaydı, herkes isyanda! Bizim Hikaye'de işler çok fena karışıyor! 7

Filiz ve Barış ayrılığı nereye kadar böyle sürecek bilinmez ancak izleyici çoktan kazan kaldırdı bile.

Tanıtımın yayınlanmasından sonra sosyal medyadan yorum yağdıran izleyiciler, ‘Çok saçma olmuş, bir an önce kendinize gelin, Filiz ve Barış yoksa ben izlemem, iyice zıvanadan çıktı, tadını kaçırdılar” şeklinde yorumlar yapıyorlar.

Filiz ve Barış aşklarından vazgeçse de izleyicinin onlardan vazgeçmeye pek niyeti yok anlaşılan!

Şimdi gözler yeni bölümde. Bakalım nasıl gelişmelere yaşanacak?

İşte 46. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Filiz’le Barış’ın yakınlaşması, iki tarafın da duygularını alt üst eder. Barış her ne olursa olsun Filiz’den uzak duramayacağını anlayınca yeniden birlikte olmak için çıkış yolu aramaya başlar ancak çok geçmeden hayatının en büyük ikilemiyle yüzleşmek zorunda kalır. Barış, içine sıkıştığı dar boğazdan Tufan’ın yardımıyla çıkmaya çalışırken, Selim’in dingin ve tutarlı tavırları sayesinde Filiz de kendi duygularının karmaşasında boğulmaktan kurtulur. Ancak tüm bunlar Filiz kardeşlerinden birini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kaldığında önemini yitirir. Artık Filiz için önemli olan tek şey, kardeşini kurtarmaktır.