Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece: Böyle bir ayıbı yapmayacağımızı izleyicilerimiz biliyor!

Eda Ece: Böyle bir ayıbı yapmayacağımızı izleyicilerimiz biliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yasak Elma dizisinde Yıldız karakteriyle ön plana çıkan Eda Ece, sosyal medyayı da etkin kullanan bir isim olarak gündemden düşmüyor. Başarılı oyuncu, Yıldız karakteri ile diziye bambaşka bir renk getirirken, sosyal medyada kendisini takip edenleri de doğal ve samimi kişiliğiyle bir kez daha hayran bırakıyor. Eda Ece’nin dizinin kamera arkasından yaptığı paylaşımlara ilgi büyük.

Oyuncu, dizinin setinden pek çok fotoğraf ve video paylaşarak takipçilerini, hayranlarını, diziyi merak edenleri hem heyecanlandıran, hem meraklandıran hem de keyiflendiren içerikleriyle ilgiyle izleniyor.

Kamera önünde olduğu kadar kamera arkasında da takipçilerini eğlendiren oyuncu, bazen de olmadık haberlere, yanlış anlamalara yanıt veriyor sosyal medya hesabından. Son olarak dizide kullanılan bir kürk palto ile ilgili çıkan habere isyan etti oyuncu.

Eda Ece’nin ne kadar hayvansever bir kişi olduğunu bilen biliyor. Gördüğü sokak hayvanlarını veterinere götürüp tedavi ettiren, onlara yuva bulmaya çalışan, sokak hayvanlarını besleyen, evinde de kedisi ve köpeği olan oyuncu, her fırsatta hayvan haklarından bahsediyor.

Kullandığı tüm ürünlerin hayvanlar üzerinde test edilmemiş olmasına da dikkat ettiğini her fırsatta söylüyor oyuncu. Tüm bu açıklamalarına karşın geçtiğimiz günlerde dizide giydiği bir paltonun gerçek kürk olduğu şeklinde kimi haberler çıkmıştı. Oyuncu, bu haberlere yanıtını net bir şekilde ortaya koydu.

Instagram hesabından bir açıklama yapan Eda Ece, hassasiyetini belirterek, ne kostüm ekibinin ne de oyuncular olarak kendilerinin,  böyle bir ayıbı yapmalarının mümkün olmadığını ifade etti.

Eda Ece’nin açıklaması şöyle:

Eda Ece: Böyle bir ayıbı yapmayacağımızı izleyicilerimiz biliyor! 7