Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece’ye yapılan büyük ayıp! İşte sevgilisiyle kavga iddiasının gerçek yüzü!

Eda Ece’ye yapılan büyük ayıp! İşte sevgilisiyle kavga iddiasının gerçek yüzü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bodrum tatili dönüşünde sevgilisi Buğrahan Tuncer ile sinirli şekilde görüntülenen Eda Ece, olayın iç yüzünü anlattı. Beyaz bir araçla gelen magazin ekibinin önlerini kestiğini ve silahlı saldırıya uğrayacağını sandığını anlatan oyuncu, bu duruma tepkisini dile getirdi.

Ünlü oyuncu, korku dolu anlar yaşadığı o anları şöyle anlattı: “Basın mensubu arkadaşlar, beyaz bir arabayla önümüze kırıp… Ben hatta silahlı saldırıya uğruyoruz zannettim. Arabadan bir anda önü kesip, inip… Bayağı yolda yürürken arabayla önümüzü kesip, her kapıdan birisi inerek üstümüze geldi. Benim oradaki tepkim ve paniklemem tamamen basın mensubu arkadaşların önümüzü kesmesiyle ilgiliydi.”

Eda Ece’nin sinirli halleri ise sevgilisi Buğrahan Tuncer ile kavga ettiği şeklinde haberlere yansımıştı. Ancak olayın iç yüzünün bu olmadığını Eda Ece, ilk kez bu röportajda açıkladı.

Ünlü oyuncu, sevgilisi Buğrahan Tuncer’in kameralar tarafından görüntülenmemek için uzaklaştığını ama bu durumu da magazincilerin “Araları bozuk, sokak ortasında kavga ettiler” gibi başlıklarla duyurulduğunu ifade etti.

Eda Ece, “Keşke böyle haber yapmasanız. Ben zaten her sizi gördüğümde konuşuyorum” dedi. Oyuncu, bu haberlerin anlamsız şekilde internet ortamında duracağını, sokak ortasında kavga eden bir insan gibi gösterildiğini ve bunun da kendisine zarar verdiğini anlattı.

Röportajı videodan izleyebilirsiniz…