Ana sayfa Dizi Fragmanları Elçin Sangu ve Engin Altan Düzyatan hayranlarına müjde! Çöp Adam dizisinin yayın tarihi duyuruldu!

Elçin Sangu ve Engin Altan Düzyatan hayranlarına müjde! Çöp Adam dizisinin yayın tarihi duyuruldu!

tarafından ker_def

Çöp Adam dizisi uzun süredir beklenen bir proje ve izleyiciler Star TV’den gelecek açıklamaya kilitlenmişti. Sonunda o açıklama yapıldı ve dizinin günü ve yayın tarihi de netleşti.

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu’nun yer aldığı Çöp Adam, Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenerek Melek Gençoğlu ve Su Ersöz tarafından kaleme alınıyor. Star’ın merakla beklenen yeni dizisi “Çöp Adam” 23 Kasım Çarşamba günü izleyicisiyle buluşuyor.

Elçin Sangu ve Engin Altan Düzyatan hayranlarına müjde! Çöp Adam dizisinin yayın tarihi duyuruldu! 7

Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği Çöp Adam’ın yönetmen koltuğunda ise Yağız Alp Akaydın bulunuyor.

Dizinin sloganı şu sözlerde gizli: “Siz bilinç altınızı bilince dönüştürene kadar o sizin hayatınızı yönlendirecek. Ve siz ona kader diyeceksiniz…”

Çöp Adam dizisinin yayınlanan yeni fragmanı da bir hayli etkileyici bulundu.

TEHLİKELİ BİR OYUN

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Çöp Adam; sıra dışı bir şekilde karşılaşan, tehlikeli bir oyunun içine hapsolan Tamer ve Peri’nin sırlarla dolu hikayesini konu alıyor.

Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu’nun başrollerinde yer aldığı Çöp Adam dizisinde yer alan diğer oyuncular şöyle: “Sedef Avcı, Füsun Demirel, Salih Kalyon, Elçin Afacan, Ali Yoğurtçuoğlu, Hülya Şen, Cankat Aydos, Büşra Çam, Şeyda Terzioğlu, Gülizar Nisa Uray, Eylül Uğan ve Sinan Albayrak.”

“Çöp Adam” 23 Kasım Çarşamba Star’da izleyicilerle buluşacak.