Ana sayfa Sosyal Medya Elçin Sangu yeni dizisiyle hayranlarını mest etti!

Elçin Sangu yeni dizisiyle hayranlarını mest etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kiralık Aşk isimli dizi ile parlayan Elçin Sangu, sonraki projelerinde bir türlü beklenen çıkışını gerçekleştiremedi. Yaşamayanlar dizisiyle çok eleştirilen oyuncu, Çarpışma’da sade bir oyunculuk sergilemişti. İyi Günde Kötü Günde dizisi 6 bölüm ekranda kalabilen oyuncu, şimdi ise Fox TV ekranında Yalancılar ve Mumları dizisinde başrolde yer alıyor.

Ceyda karakterine hayat veren Elçin Sangu, yeni dizisiyle ilk kez hayranlarının karşısına çıktı. Yargı ve Teşkilat dizilerinin güçlü olduğu pazar akşamları yayınlanan Yalancılar ve Mumları dizisinin düşük reytingler alması herkesi üzdü. Elçin Sangu hayranları ise sosyal medyada ünlü oyuncu için binlerce paylaşım yaptı.

Diziyi Elçin Sangu için izlediklerini belirten hayranlar oyuncunun yeni tarzını ve performansını iyi buldu. Ünlü oyuncu dizi için kızıl olan saçlarını sarıya boyattı. Yeni imajı ile Sinem Kobal’a benzetilen Elçin Sangu, sosyal medyada bu benzetme nedeniyle uzun süre gündemde kaldı.

Elçin Sangu yeni dizisiyle hayranları mest oldu! 34

Ünlü oyuncunun hayranları yeni imajını ve dizedeki stilini de çok iyi bulduklarını belirten yorumlar paylaştı.

Yalancılar ve Mumları dizisi reytinglerde düşük kaldı ama Elçin Sangu’nun sosyal medya etkileşimleri gündemin üst sıralarına kadar yükseldi.

“Çok iyi oynuyor, diziye çok yakışmış” diye yorum yapan dizi hayranları, oyuncunun yeni rolünü çok beğendiklerini de belirten yorumlar yaptı.

Fox TV’nin yeni dizisi kadın izleyicilere hitap ediyor. Pazar akşamları iki güçlü dizi ile yarış halindeki Elçin Sangu’nun yeni dizisinin önümüzdeki haftalarda çok daha iyi reytingler alarak yoluna devam etmesi bekleniyor.