Ana sayfa Sosyal Medya Elçin Sangu’yu bir anda sosyal medyanın gündemine taşıyan paylaşım!

Elçin Sangu’yu bir anda sosyal medyanın gündemine taşıyan paylaşım!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Elçin Sangu, Ezel Akay’in imzasını taşıyan 9 Kere Leyla filmiyle sinemaseverlerin karşısına gelmeye hazırlanıyor.

Haluk Bilginer ve Demet Akbağ ile birlikte başrolde yer alan Sangu’nun heyecanına diyecek yok.Ünlü oyuncu bu heyecanını da saklamıyor ve sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da bunu sergiliyor.

Bugün 9 Kere Leyla filminin 2. fragmanının yayını ile ilgili bir reklam çalışmasında oyuncu da instagram hikaye bölümünden aşağıdaki paylaşımı yaptı. Fragman yarın yayınlanacak, Sangu ise bugünden aşağıdaki paylaşımı ile takipçilerini heyecanlandırdı.

Elçin Sangu'yu bir anda sosyal medyanın gündemine taşıyan paylaşım! 8

Efsane Bizimkiler dizisinin klasik olmuş sözüyle hayranlarını heyecanını anlatan Elçin Sangu, kısa süre içinde Twitter ortamında gündemin ilk sırasına yerleşti.

Hayranları, binlerce paylaşım yaptı ve Sangu’nun hem heyecanına ortak oldu hem de esprili yaklaşımını beğendiklerini ifade ettiler.

9 Kere Leyla filminin ikinci fragmanının 28 Şubat Cuma günü saat 17.00’de paylaşılacağı ise filmin hesabından Sangu’nun fotoğrafı ile duyuruldu.

Elçin Sangu'yu bir anda sosyal medyanın gündemine taşıyan paylaşım! 9