Ana sayfa Dizi İzle Elif 772. Bölüm Fragmanı Yayınlandı – 9 Ekim Salı

Elif 772. Bölüm Fragmanı Yayınlandı – 9 Ekim Salı

tarafından ker_def

Elif dizisi 772. bölümü 9 Ekim Salı akşamı Kanal 7 ekranında izleyicilerle buluşacak. Dizinin yeni bölümü öncesinde ilk görüntüler paylaşıldı.

Videodan dizinin 772. bölümünden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

772. bölümün detayları ise şöyle:

Elif’te Rana Hümeyra’nın hisselerini ele geçirir ve şirkette söz sahibi olur. Öte yandan gizemli bir isim ise Melek ve Elif’i arar. Onları bulmak isteyen bu kişi kim?

Rana, yasa dışı yollarla Hümeyra’nın hisselerini üzerine geçirir ve Kerem’in yapacağı yeni iş anlaşmasında söz sahibi olduğunu söyler. Kerem onu holdingin işlerinden uzak tutmak için, yapmak üzere olduğu iş anlaşmasından vazgeçmeye karar verir. Kerem’in kendisini korumak için böyle bir karar aldığını öğrenen Hümeyra suçluluk duyar fakat Levent’le yaptığı konuşma onu kendisine getirir. Rana ise Mahir’i kendi yanına çekmeye ve Kerem’e karşı iş birliği yapmaya davet eder. Melek ve Elif’i arayan adam sonunda onların nerede yaşadığını öğrenir. Fakat evlerinin kapısını çaldığında karşısına Aslı çıkar. Aslı, Melek ve Elif’in orada yaşayıp yaşamadığını bu kimliği belirsiz adama söyleyecek mi?

Özlem, evlat sevgisi ve aşkın geçtiği zorlu yollar her gün 20:00’de Elif ile Kanal 7’de…