Ana sayfa Dizi Haberleri Elimi Bırakma dizisi hayranlarını çok üzen gelişme!

Elimi Bırakma dizisi hayranlarını çok üzen gelişme!

tarafından ker_def

TRT 1’de yayınlanan Elimi Bırakma dizisi Pazar günleri saat 20:00’de ekranlara geliyor.

Üs Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği Elimi Bırakma dizisinin başrollerini ise Alp Navruz, Alina Boz ve Batuhan Ekşi paylaşıyor. Reytingleri ile yapımcısını ve kanalını sevindiren Elimi Bırakma dizisinden izleyiciye kötü haber geldi.

DİZİ 1 HAFTA ARA VERİYOR

TRT 1, dizinin yeni bölüm tarihi olarak 26 Ağustos Pazar gününü işaret ediyor.

19 ağustos Pazar günü yayınlanması gereken Elimi Bırakma dizisi 5. bölümü bu hafta yayınlanmayacak. Elimi Bırakma dizisinde bir haftalık bir ara verilmesine karar verildi. 9 günlük Kurban Bayramı tatili nedeniyle dizi de tatile girdi. Bu yüzden Elimi Bırakma dizisi 5. bölümü bayram tatilinin bitişinde 26 Ağustos pazar akşamı ekranlara gelecek.

Elimi Bırakma dizisinde Sumru karakterine hayat veren ve çok önemli bir rolde olan Dolunay Soysert’in 6 ve 7. bölüm çekimleri sırasında ayağı kırılmış ve birçok sahne yeniden çekilmek zorunda kalmıştı.

Elimi Bırakma 5. bölüm fragmanı:

ELİMİ BIRAKMA

TRT 1 ekranlarında yaz dönemine damga vuracak olan “Elimi Bırakma” dizisi, Pazar günleri yayınlanıyor.

Dizinin, başrollerini Alina Boz ve Alp Navruz paylaşıyor. Sahip olduğu tüm değerleri bir gecede kaybeden Azra ile benzer kaderi paylaştıkları Cenk’in yollarının kesişmesiyle başlayan hikaye, İnsanın dönüp gidebileceği bir evinin, ailesinin olması dünyanın en büyük hazinesi” mottosu ile hareket ederek, aile bağlarının önemini bir kez daha seyircinin gözleri önüne serecek.

Elimi Bırakma dizisi hayranlarını çok üzen gelişme! 7

Yapımcılığını Üs Yapım’ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğuna Sadullah Celen otururken, senaryosunu ise Nilüfer Aydın ve Volkan Yazıcı kaleme aldı. Senaryosu kadar güçlü oyuncu kadrosuyla da dikkat çeken dizide Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gözler, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ, Ertuğrul Postoğlu, Ebru Aykaç, Batuhan Ekşi gibi başarılı isimler rol alıyor.