Ana sayfa Dizi Fragmanları Emanet 18 Mart Perşembe 139. bölüm fragmanı izle!

Emanet 18 Mart Perşembe 139. bölüm fragmanı izle!

tarafından ker_def

Emanet, Kanal 7’nin günlük dizisi… Hafta içi akşam saatlerinde yayınlanmakta olan Emanet’in son dönemde reytinglerinin artması da hiç şaşırtıcı değil. Zira Yaman ve Seher’in hikayesi artık daha çok ilgi görüyor. Emanet dizisinde heyecanı artıran en önemli bir başka detay ise iki karakterin son haftalarda yaşadığı büyük çekişme… Emanet hayranları her yeni bölümü büyük bir ilgi ile bekliyor.

Dizinin 17 Mart Çarşamba akşamı 138. bölümü yayınlandı. Seher, yaptıkları ile Yaman’ın fazlasıyla şaşırttı. Kendinden emin bir görüntü çizen Seher, Yaman’ı bu tavırlarıyla çok etkiliyor… >Emanet dizisinin 18 Mart Perşembe günü yayınlanacak olan 139. yeni bölümünde neler yaşanacağı da merakla bekleniyor. Yeni bölümden ilk fragman yayınlandı, aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Peki bu akşam başka neler yaşandı. 138. bölümde çok öfkelenen Yaman, Seher’in sözleri karşısında büyük bir şok yaşar. Seher’in aşk hakkında söyledikleri Yaman’ın kafasını daha da fazla karıştırmıştır. Yaman tarafından uğradığı haksızlıklar karşısında Seher içinse tek bir yol kalmıştır. Videodan dizinin 138. bölümünün tamamını izleyebilirsiniz.

Emanet dizisinde Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu ikilisi başrolde buluştu. İkilinin başarılı performansları da dikkatlerden kaçmıyor. Son dönemde hem dizi hem de başrol oyuncuları sosyal medya ortamında da çok konuşulmaya başlandı. Bu durum reytinglerin de yüksek gelmesinin en önemli nedenlerinden birisi…

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.