Ana sayfa Dizi Haberleri En entrikacı dizi Kara Ekmek’in en masum kızı!

En entrikacı dizi Kara Ekmek’in en masum kızı!

tarafından ker_def

elifcanongurlar3

Dizinin en dişi karakteri ise bence Pervin, bir röportajında Mine’den memnun olduğunu ama Pervin’i de oynamak isteyeceğini okudum. Kötü karakterlere, dişi rollere merakın var mı?

Evet Mine’yi çok severek oynuyorum. Bana çok katkıları oluyor. Pervin de çok güzel bir karakter, çok oynanası bir karakter ama hep söylüyorum bunu sağlayan Gülçin’dir diye. O kadar güzel bir karakter çıkardı ve o kadar güzel oynuyor ki, sevmemek mümkün değil Pervin’i. Her zamanda söylediğim şey kötü kadını oynamak istiyorum olmuştur. Dişi roller her zaman oyuncuya çok şey katar ve çok tatmin eder. Elifcan olarak hep beni zorlayan roller oynamak isterim o yüzden.

“Gençlik dizileri ya da komediler bana göre değil.” demişsin, gerçekten merak ettim, neden? Ben canlandırınca seni eğlenceli bir romantik komediye yakıştırıyorum.

Evet böyle bir şey söylemiştim ama belki de dramı daha çok sevdiğim için kendimi daha çok yakıştırdığım için öyle hissetmişimdir ama tabi ki her şey senaryodur, öyle bir senaryo gelir ki bu sözüm çöp olur. Bunu çok duyuyorum çok tatlı olursun romantik komedilere diye. Kısmet (Gülüyor)