Ana sayfa Dizi Haberleri En entrikacı dizi Kara Ekmek’in en masum kızı!

En entrikacı dizi Kara Ekmek’in en masum kızı!

tarafından ker_def

Elifcan-Ongurlar

“KÜÇÜKKEN OSCAR ALMIŞ GİBİ OYUN OYNARDIM”

Milli tenisçi, kendi halinde bir öğrenciyken bir gazete haberi görüyorsun ve hayatın değişiyor. Bir filmin açılış sahnesi gibi… Senin hikayeni merak ediyorum. Hayatın bir film olsa şu an kendinizi o filmin neresinde görürsün neden?

Hayatım bir film olsa kendimi filmin daha giriş kısmında görürdüm çünkü bu meslekte daha yapmak istediğim çok şey ve elde etmek istediğim başarılar var. Bu yolda şu ana kadar iyi giden bir geçmişim oldu fakat filmin bitmesi için daha çok zaman var.

Bir izleyici olarak Elifcan’ı izlesen onun hakkında ne düşünürdün, onu sever miydin mesela?

Bayılırdım ona (Gülüyor) Şaka bir yana ben kendimi çok severim o yüzden kötü düşünemiyorum aslında ama bazen sevmediğim de olurdu herhalde izlediğimde.

Küçükken evde vazoyla Oscar aldığını canlandırarak oyunlar oynayan bir kadına hayallerini sormazsam olmaz.

Küçükken evet oynardım öyle oyunlar. Hiçbir şeyi bilmediğim bu konularla ilgili sadece oscarın çok güzel bir şey olduğunu bildiğim zamanlardı. Çok masum zamanlardı aslında. Sonra biraz büyüyünce o vazo tekrar yerini aldı aksesuar olarak. (Gülüyor) İnsan büyüdükçe biraz daha emin adımlar atmak istiyor ve öyle olması daha doğru oluyor. O yüzden çok geleceğe dair değil yakın geleceğe dair hayaller kurarım.