Ana sayfa Dizi Haberleri Enerjisiyle ekranların renkli ismi Çiçek Dilligil, TRT’nin Kara Tahta dizisiyle izleyici karşısına çıkacak!

Enerjisiyle ekranların renkli ismi Çiçek Dilligil, TRT’nin Kara Tahta dizisiyle izleyici karşısına çıkacak!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay- TRT’nin Üs Yapım imzalı yeni dizisi Kara Tahta, geçtiğimiz hafta sete çıktı. Özellikle Miray Daner ve Furkan Andıç’ı ekranda ikili olarak uyumunu merak eden hayranları dizinin bir an önce çekimlerinin bitip yayınlanmasını bekliyorlar.

Ender Mıhlar’ın yönettiği dizide her ne kadar sete çıkılmış olsa da Kara Tahta’nın oyuncu kadrosuna eklemeler yapılmaya devam ediliyor. Arif karakterini canlandıracak Cengiz Bozkurt’tan sonra diziye Bozkurt’un eşi Sevgi’ye hayat verecek Türk tiyatrosunun ödüllü isimlerinden Çiçek Dilligil de dahil edildi. Usta oyuncu aynı zamanda dizide Atlas karakterini oynayacak Furkan Andıç’ın öğretmeni olarak seyirci karşısına çıkacak.

Çiçek Dilligil en son geçtiğimiz sezon yayınlanan Tövbeler olsun dizisinde Hülya Necipli karakterine can vermişti. Projenin kadrosuna ayrıca Hikmet rolüyle Nizam Namidar, İskender karakteriyle de Taylan Meydan dahil oldu.

Enerjisiyle ekranların renkli ismi Çiçek Dilligil, TRT’nin Kara Tahta dizisiyle izleyici karşısına çıkacak! 7
Bir gençlik dizisi olarak öne plana çıkan Kara Tahta’da Furkan Andıç’ı bir matematik öğretmeni olan Atlas karakteri olarak göreceğiz. Miray Daner ise Irmak isimli karaktere hayat verecek.

Lise yıllarındayken zorbalığa uğrayan Atlas yıllar sonra matematik öğretmeni olarak kendi okuduğu okula atanır. Eski aşkı Irmak ile yüzleşmek zorunda kalan Atlas’ın dönüşü acaba neyi işaret ediyor?