Ana sayfa Sosyal Medya Erkenci Kuş dizisinin yakışıklısı, sevgilisini instagram’dan buldu

Erkenci Kuş dizisinin yakışıklısı, sevgilisini instagram’dan buldu

tarafından ker_def

Instagram hayatlara şekil vermeye devam ediyor. Deniz Yıldızı ve Yasak Elma dizilerinden sonra Erkenci Kuş’ta yer alan Tuan Tunalı, Metin karakteri ile dikkatleri çekmişti.

Ünlü oyuncu yaptığı bir açıklama ile herkesi şaşırttı. Kanal D’de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan Tunalı, Rus sevgilisi Yana Mazanova ile instargam üzerinden tanıştıklarını itiraf etti.

Erkenci Kuş dizisinin yakışıklısı, sevgilisini instagram'dan buldu 7

Instagram’ın ‘keşfet’ özelliğinde 3 kez Mazanova’yı gördükten sonra etkilendiğini ve DM’den de mesaj yazdığını belirten Tuan Tunalı, ilk başlarda güzel aşkından soğuk yanıtlar aldığını söyledi.

Tunalı, aşkın hikayesini şöyle anlattı:

“İlk zamanlar DM’den yazdım, soğuk cevaplar verdi. Daha sonra kedisi üzerinden muhabbeti açtım. Sultanahmet’ten, Boğaz turlarından bahsettim, gönüllü rehber oldum. Sonra üç gün yok oldum, merak edip o mesaj attı. Arkadaşlarımla gezerken bir gün İstanbul’da fotoğrafını gördüm. Şakasına ‘O gezdiğin yerler sakat yerler, benim oraya gelmem lazım, seni kurtarmam lazım’ dedim. Kaldığı otele gittim. Fotoğraflardakinden daha güzel bir kızla karşılaştım. Bir ara yüzüm acılı bir ifadeye döndü. Yanındakine ‘acaba beni beğenmedi mi?’ diye sordu. O sırada çok sıkışmıştım ve tuvalete gitmem gerekiyordu. Oteldeki adama ‘lütfen odasına çıkayım’ diyorum. ‘Yok, burada kızlar var, seni almam’ cevabı veriyor” ifadelerini kullandı.