Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş yeni bölümde Can’dan Sanem’i şoke eden söz! Bu evlilik olmazsa şaşırmayın!

Erkenci Kuş yeni bölümde Can’dan Sanem’i şoke eden söz! Bu evlilik olmazsa şaşırmayın!

tarafından zk zk

Star TV’nin sevilen romantik komedi dizisi Erkenci Kuş’un 38. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı. Yeni bölümde Can’ın Sanem’e söylediği beklenmeyen söz şok etti!

Başrollerinde Demet Özdemir ve Can Yaman’ın oynadıkları dizide evlilik hazırlıklarına başlayan Can ve Sanem arasındaki farklar ortaya çıkıyor!

Televizyongazetesi/Detay

Dizinin 38. bölümünden yayınlanan 2. tanıtımda Can ve Sanem’in alışverişe çıktığında hiç bir konuda anlaşamadıkları görülüyor.

Üstelik anneleri de bu evlilik nedeniyle hayli gergin bir vaziyette.

Tüm bu şartlar altında yeni evlerinin dekorasyonu konusunda zıt fikirlere sahip olan ikili, balayı tatilinde de bambaşka beklentiler içinde olduklarını görüyorlar.

Bu durum ikisini de çok gererken fotoğraf çekimleri günü geliyor.

Sanem gelinliğini, Can da damatlığını giyiyor ama hayli gerilen aşıklar arasındaki tartışma üzerine Can’ın “Evlenmek istemiyorsan söyle, vazgeçelim bu işten” sözleri Sanem’i çok üzecek!

İşte Erkenci Kuş 38. bölüm 2. tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Sanem ve Can’ı nikah dairesinde bekleyen sürpriz ne olacak?

Mahallede herkesi katıldığı bir bahar şenliği düzenlenir. Aileler arasındaki buzların erimesi için Hüma da davet edilmiştir. Fakat herkesi şaşırtacak bir misafir daha gelir. Bu arada Can ve Sanem evlilikle ilgili konuşmak için fırsat kollamakta fakat bir türlü başarılı olamamaktadır. Sanem amcasından destek ister fakat o da bir işe yaramaz. Sonunda ikisi de pes eder, daha fazla beklemek istemezler. Can da tek yolun kimseye haber vermeden evlenmek olduğunu söyler. Ajanstaki gizemli hallerden işkillenen Hüma, Ceycey’i konuşturur ve ondan bilgi alır. Hüma, Mevkıbe’ye haber verir ve ikisi de soluğu nikah dairesinde alır. Burada onları büyük bir sürpriz beklemektedir.