Ana sayfa Sosyal Medya Eser Yenenler, 2 haftalık zorlu kilo verme macerasında kaç kilo verebildi?

Eser Yenenler, 2 haftalık zorlu kilo verme macerasında kaç kilo verebildi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Eser Yenenler, uzun yıllardır kilolu hali ile bilinen bir isim… Oyuncu, sonunda fazla kilolarından kurtulmak için destek alarak zayıflama çabalarına başladı.

Yaşadıklarını youtube kanalında video olarak paylaşan Eser Yenenler, güldüren söz ve hareketleri ile de ilgi odağı oldu. Eser Yenenler, “90 günde 27.9 kilo verme sürecimin 2. Haftasından herkese merhaba. Bu hafta kilo verebildim mi? Haftalık spor rutinimde hangi hareketleri yapıyorum? Spora alışabildim mi? Vücut ağırlığım ile nasıl spor yapıyorum? Gibi soruları cevaplandırdığım bir video oldu” diyerek tüm detayları anlattı.

Eser Yenenler oğlu Kuzey’e layık bir baba olmak için kilo verdiğini ifade ederken, eşi Berfu Yenenler de her an onun yanında destekçisiydi… İlk kez kendisini zayıflatmakla görevli olan hocanın “Duralım Eser” dediğini belirten oyuncu, hayatında bu sözü ilk kez duymanın da şaşkınlığı içindeydi.

Kilo verme konusunda kararlı olduğunu belirten Eser Yenenler, bunun için ne tür çalışmalar yaptığını da videosunda detaylı şekilde sergiledi.

Zayıflama sürecinde zorlandığı anları da gösteren oyuncu, “Bu 3 ay mı yapacağım?” diyerek de sıkıntılı süreçlerini de gösterdi. Eser Yenenler 2. hafta sonunda 131.5 kiloya indi ve sevinci de yüzünden okunuyordu. Oyuncunun, 2 haftalık süreçte 3,5-4 kilo kadar verebildiği de ortaya çıktı.