Ana sayfa Sosyal Medya Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Karabatak Ziya’sı Hakan Meriçliler’in yeni imajı çok şaşırttı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Karabatak Ziya’sı Hakan Meriçliler’in yeni imajı çok şaşırttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzun süredir sinema filmleri ve dizilerde önemli karakterlere hayat veren isimlerden birisi de Hakan Meriçliler… Ünlü oyuncu, bir süredir dizilerde görünmüyordu…

Kurtlar Vadisi isimli fenomen dizide Çeçen Lideri Halimcan olarak ekrana geldiğinde dikkat çeken oyuncu, Menekşe ile Halil dizisinde ise Ahmet karakterini canlandırmıştı. Küçük Kadınlar dizisindeki Şahin karakterinden sonra Adanalı dizisinde Biryantin Hikmet olarak ekranlara gelen Hakan Meriçliler; Deli Saraylı, Tek Başımıza gibi yapımlardan sonra Yalan Dünya’nın Çağatay’ı olarak sevildi.

Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinde Yakup olarak ekrana gelen oyuncu, en son 2018 yılında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki Karabatak Ziya olarak izleyici karşısına çıkmıştı.

3 yıldır dizi yerine sinema filmlerinde yer almayı tercih eden oyuncu, şu sıralarda yeni imajı ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Kançepek isimli filmde rol alan oyuncu, Diyarbakır’daki çekimlerde yeni imajı ile görüntülendi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Gaffar Okkan’ın hikayesinden esinlenilerek oluşturulduğu belirtilen filmde Ayhan Taş da bulunuyor.

Hakan Meriçliler, film için 12 kilo verdi ve yeni imajı ile de görenleri şaşkınlığa uğrattı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Karabatak Ziya'sı Hakan Meriçliler'in yeni imajı çok şaşırttı! 7