Ana sayfa Sosyal Medya Ezgi Mola’nın rol aldığı Masumlar Apartmanı dizisini bir izleyişi var sormayın!

Ezgi Mola’nın rol aldığı Masumlar Apartmanı dizisini bir izleyişi var sormayın!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ezgi Mola, tam 8 yıldır ekranda yoktu. Sinemada rol alsa da Alice Müzikali ile tiyatro sahnelerine çıksa da dizilerde yer almıyordu oyuncu. Uzun ve yorucu çalışma saatleri ve koşullar nedeniyle gelen dizi tekliflerine de hep mesafeli duruyordu yıllardır.

Ancak Masumlar Apartmanı dizisine konu olan hikayeyi okuyup, oynaması önerilen Safiye’nin hikayesini öğrenince, durum değişti. Ezgi Mola, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi isimli kitabındaki Çöp Apartmanı hikayesindeki yaşanmış gerçek olayları okuduğunda ne kadar etkilendiğini sosyal medyadan takipçileriyle de paylaşmıştı.

Kendisini bu kadar etkileyen bu çarpıcı olayların senaryosunu da eline alan oyuncunun, oynadığı Safiye karakterini içi paramparça olarak okuduğunu da yine takipçileri sosyal medyadaki paylaşımlarından görmüştü.

Daha dizi başlamadan önce Ezgi Mola, izleyenleri kalbinden yakalayacak bu hikayenin çok sarsıcı olduğunu söylemekteydi. Yine de yayınlanmadan önce kimse bu kadarını tahmin bile edemiyordu! Yaşadığı sorunlu aile ortamı ve annesinin baskılarıyla hastalıklı bir kişilik haline gelen Safiye, izleyenlerin kalbini parçalıyor şimdilerde.

Ezgi Mola'nın rol aldığı Masumlar Apartmanı dizisini bir izleyişi var sormayın! 9

Sadece o değil, tüm aile, travmatik geçmişleriyle TRT1’de Salı akşamları izleyenleri adeta ekrana kilitlemekte. Ünlü ünsüz pek çok kişi sosyal medyada diziyle ilgili yorumlar yaparken, en dikkat çeken karakter Safiye’yi oynayan Ezgi Mola da oyunculuğuyla her hafta övgü dolu sözlerle anılıyor sosyal medyada.

Mola, kendisine gelen bu mesajları zarif kişiliğiyle mütevazi bir şekilde karşılarken, gündemi alt üst etmiş olmanın verdiği bir mutluluğu da yaşıyor.

Mola’nın dün akşam 4. bölümü ekrana gelen diziyi herkes gibi ekrandan izlerkenki halini ise sevgilisi Mustafa Aksakallı videoya çekerek paylaştı önce. Mola da bu paylaşımı kendi instagram hesabından yayınladı.

Evdeki koltuğun üzerine adeta heyecandan ne yapacağını bilemez halde sinmiş gibi oturan Ezgi Mola, sevimli köpekleri ve sevgilisi ile heyecan içinde diziyi izliyor.

Aynı anda onu izleyen milyonlarca insan gibi ne kadar duygulandığı da yüzünden belli olmakta.

İşte Ezgi Mola’nın o anından bir kare:

Ezgi Mola'nın rol aldığı Masumlar Apartmanı dizisini bir izleyişi var sormayın! 10

 

Ezgi Mola'nın rol aldığı Masumlar Apartmanı dizisini bir izleyişi var sormayın! 11