Ana sayfa Dizi Haberleri Farah Zeynep Abdullah’ın oynadığı Bir Litre Gözyaşı dizisi ne zaman yayınlanacak?

Farah Zeynep Abdullah’ın oynadığı Bir Litre Gözyaşı dizisi ne zaman yayınlanacak?

tarafından zk zk

Farah Zeynep Abdullah'ın oynadığı Bir Litre Gözyaşı dizisi ne zaman yayınlanacak? 7

Çok duygusal, bir film olarak çok etkileyici… Aya-Nee’nin hastalığı aslında yapmak istediklerine vücudunun uyum sağlamaması. Yani vücut düşerken kendini koruma refleksi ile elleriniz ile kendinizi korumaya alır. Bu otomatik bir harekettir ve asla düşünmezsiniz oysa Aya-Nee bu hareketleri bedenine yaptıramıyor. Haliyle ağaç gibi devriliyor!
Aslında filmlere konu olan günlük hastalığın takibi için yazılmış. Hastalık o kadar kontrolden çıkıyor ki kız engelliler okuluna gitmeye başlıyor. Yutkunamıyor, konuşamıyor… Her şeye rağmen yaşamaya çalışması insanın içini burkuyor bir taraftan da mücadeleyi bırakmamak gerektiği gerçeğini hatırlatıyor. 20 li yaşlarındaysa hayata veda ediyor.

Gerçek hayat hikayesine dayanan bu dizinin pek çok izleyicinin dikkatini çekeceğini ve izleyenleri hüzne boğarken bir taraftan da yaşama umudunu körükleyeceğini düşünüyorum. Yalnız bizim Aya ne olur bilmiyorum ama seyirci mutlu sona hazırlanmasın benden uyarması! Acınız ile yaşama umudunuz birbirine karışıp, karmakarışık olmaya hazırlanın, bu dizi gerçeğin ta kendisi!

Hayatta mücadeleyi hiç bırakmamanız dileği ile…

http://blog.milliyet.com.tr/eceer
[email protected]
twitter.com/eceer6
https://www.facebook.com/eceeryazilari

https://www.facebook.com/dizisin

https://www.facebook.com/EceERFanClub