Ana sayfa Dizi Haberleri Ferhat ile Şirin dizisi gümbür gümbür geliyor! Bir detay sizi çok şaşırtacak!

Ferhat ile Şirin dizisi gümbür gümbür geliyor! Bir detay sizi çok şaşırtacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 3 sezon boyunca Söz dizisinde Yavuz Karasu karakterine hayat veren ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş, yeni dizisine heyecanla hazırlanıyor.

Yeni sezonda Ferhat ile Şirin’de rol alacak olan Sarıtaş, yeni dizisi için bıyık bıraktı. Bıyıklı hali ile dikkat çeken oyuncu, 7. Koğuştaki Mucize filminin yönetmeni Mehmet Ada Öztekin ile birlikte projenin hazırlıklarını yaptıklarını belirtti.

Bilindiği üzere 7. Koğuştaki Mucize filmi fragmanlarıyla büyük ilgi görmüş, filmi izleyenler de sahnelerden çok etkilendiklerini ve gözyaşı döktüklerini söylemişti.

Son dönemin en başarılı filminin yönetmeninin Ferhat ile Şirin için büyük bir hazırlık içinde olması dikkat çekici bir nokta oldu.

ÇOK HEYECANLIYIZ

Ferhat ile Şirin dizisi hakkında konuşan Sarıtaş, “Heyecanlıyız. Leyla (Tanlar) da, Cansu (Dere) da hepimiz, tüm ekip çok heyecanlıyız. Yaklaşık 1 hafta sonra motor diyeceğiz. Artık son zamanlar. İnşallah seyirciye en iyisini sunmak için elimizden geleni yapacağız” açıklamasını yaptı.

Dizinin hayranları da sosyal medyada yaptıkları yorumlarda büyük bir merakla yapımı beklediklerini belirtmekte. Ayrıca Cansu Dere’nin yeni bir yapımla ekrana dönecek olması da ayrı bir heyecan kaynağı oldu.

Uçankuş TV’nin videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.