Ana sayfa Dizi Haberleri Fi dizisinde fırtına estirdi şimdi de Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisine damga vuracak!

Fi dizisinde fırtına estirdi şimdi de Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisine damga vuracak!

tarafından ker_def
Mehmed Bir Cihan Fatihi’ dizisine  yeni bir isim katıldı…

O3 Medya’nın Kanal D için çektiği ‘Mehmed: Bir Cihan Fatihi’ dizisinde başrol oyuncusu değişti. Dizi için 24 yaşındaki oyuncu Büşra Develi ile anlaşıldı.

Yaklaşık 5 ay önce çekimleri başlayan ‘Mehmed: Bir Cihan Fatihi’ dizisinin önce yönetmeni, sonra Metin Akpınar’ın da aralarında olduğu bazı oyuncuları ve senaristi değişmişti.

Medyatava’da yer alan habere göre; son olarak dizide ‘Çiçek Hatun’ karakterini canlandıran Seda Bakan’la yollar ayrıldı. Söz konusu rol için Büşra Develi’yle el sıkışıldığı öğrenildi.

Kıvanç Tatlıtuğ’un ‘Hadi Be Oğlum’ filmindeki partneri Büşra Develi, ‘Mehmed’ dizisinde Kenan İmirzalıoğlu’nun rol arkadaşı olacak.

Hadi Be Oğlum filminde Kıvanç Tatlıtuğ ile öpüşme sahnesiyle konuşulan Büşra Develi, internet dizisi Fi ve Çi’de de cüretkar sahnelerde rol almaktan çekinmemişti.

Büşra Develi’nin yeni rolündeki performansı da merakla bekleniyor. Develi için bu rol çok farklı bir deneyim olacak.

BÜŞRA DEVELİ KİMDİR?

Büşra Develi, 25 Ağustos 1993 tarihinde İzmit’te dünyaya geldi. İlköğretim eğitiminin ardından ailesiyle birlikte Antalya’ya taşındı ve orta öğretim ile lise eğitimini Antalya’da tamamladı.

Sonrasında tiyatro ve oyunculuk eğitimi için İstanbul’a gelen Büşra Develi, sınavlarını kazanarak Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde Tiyatro bölümünde okumaya başladı.

Enbe Orkestrası & İlyas Yalçıntaş’ın “İncir” şarkısına çekilen klipte rol alan Büşra Develi, 2015 yılında Tatlı Küçük Yalancılar adlı dizide Selin karakterini canlandırdı.

Ardından 2016 yılında yayınlanan Tatlı İntikam dizisinde Rüzgar rolünü üstlendi. 2017 yılında puhuTV’de yayınlanmaya başlayan Fi dizisinde ana karakter olan Bilge’yi canlandırdı.

Aynı zamanda Ekim ayında vizyona giren Ayla adlı sinema filminde de Nimet rolünü üstlenen Büşra Develi, Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni sinema filminde Hadi Be Oğlum’da da rol üstlendi.