Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Funda Eryiğit’ten hayranlarına farklı bir deneyim yaşama fırsatı!

Funda Eryiğit’ten hayranlarına farklı bir deneyim yaşama fırsatı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – 12 Kasım tarihinde Netflix’te yayınlanacak olan 9.75 isimli Uluç Bayraktar’ın ilk uzun metraj filminde Funda Eryiğit de rol alıyor. Nejat İşler, Berkay Ateş ve Menderes Samancılar ile başrolü paylaşan ünlü oyuncu, tiyatro çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor.

Bir süredir dizilerde rol almayı tercih etmeyen Eryiğit, en son Berkun Oya’nın yazıp yönettiği Netflix’in Bir Başkadır isimli dizisinde Ruhiye karakterine hayat verdi. Oyuncu, tiyatro sahnesinde ise farklı bir konsept ile izleyicilerle buluşmaya başlayacak. Barış Arman’ın yazıp yönettiği ve Funda Eryiğit’in rol aldığı Olağan-İçi Bir Gezi, 14 Kasım-1 Aralık tarihleri arasında online.iksv.org adresinde izlemek isteyenlerle buluşacak.

Bu oyunun tanıtımını instagram hesabından yapan ünlü oyuncu, hayranlarını farklı bir deneyim yaşamaya davet etti.

Funda Eryiğit'ten hayranlarına farklı bir deneyim yaşama fırsatı! 8

Olağan-İçi Bir Gezi, “ev hali”mizin hiç olmadığı kadar gündemimizde olduğu bir dönemde, seyirciye, kendi evlerine ait odalarda çıkacakları alışılmadık bir yolculuk daveti.

Katılımcılar, tıpkı bir sanat galerisini gezer gibi, kulaklıklarından kendilerine seslenecek rehberin yönlendirmesiyle; evlerinin içinde, farklı duraklardan oluşan performatif bir deneyim yaşayacak.

Funda Eryiğit, ayrıca bir başka paylaşım daha yaparak doğa ile iç içe olduğu anlardan birisini yayınladı.

Funda Eryiğit'ten hayranlarına farklı bir deneyim yaşama fırsatı! 9