Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gazeteci Ali Eyüboğlu’nun önce eşi sonra kendisi koronavirüse yakalandı!

Gazeteci Ali Eyüboğlu’nun önce eşi sonra kendisi koronavirüse yakalandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Milliyet Cadde yazarlarından olan Ali Eyüboğlu, ayrıca youtube üzerinde de Magazin Noteri isimli programı yürütüyordu. Ancak Ali Eyüboğlu bir süredir ortalarda yok. Sosyal medya paylaşımları yapmayan, Milliyet gazetesinde de yeni yazıları yayınlanmayan Ali Eyüboğlu’na ne olduğu merak konusu oldu.

27 Temmuz’dan bu yana hastalıkla boğuştuğunu belirten Ali Eyüboğlu, bir video hazırlayarak takipçilerine tüm detayları anlattı. Tek başına bir otel odasında dünyaya kapalı şekilde iyileşmeyi beklediğini anlatan Ali Eyüboğlu, “27 Temmuz’dan beri Sultan Abdülhamid Hastanesi’ndeyim. Allah düşmanımın başına vermesin, çok sorunlu bir hastalık” diye konuştu.

Koronavirüsten yoğun bir şekilde korunmaya çaba harcadığını anlatan Ali Eyüboğlu, ham maske taktığını hem de sosyal mesafeye dikkat ettiğini söyledi. Eyüboğlu, aynı tedbirleri eşinin de aldığını ama buna rağmen hastalığa yakalandıklarını açıkladı.

Ali Eyüboğlu, “Sanıyoruz eşimin iş yerinde eşime, ondan da bana koronavirüs maalesef geçti.21 Temmuz’da eşimde rahatsızlıklar başladı. Hastaneye başvurduk. Eşim covid-19 testi yaptırdı, sonuç pozitif çıktı. Bunun üzerine hastanenin acil servisine gittik” diye konuştu.

Ali Eyüboğlu, eşinin detaylı bir şekilde kontrol edildiğini ve ilaçlar verilerek eve gönderildiğini belirtti. Ali Eyüboğlu, kendisi ve oğluna da test yapıldığını ve negatif olduğunu ifade etti.

Ali Eyüboğlu, eşinin evde durumunun kötüleştiğini anlattı ve acil bir şekilde ambulans ile Sultan Abdülhamid Han hastanesine gittiklerini ifade etti.

Eşi ile hastanede irtibatlarının kesildiğini ve covid-19 için ilaç tedavisine başlandığını söyledi.

Ali Eyüboğlu hem kendisinin hem de oğlu Yağız’ın Covid-19 testinin yapıldığını belirterek, covid-19 pozitif çıktığını anlattı.

Tansiyon ve şeker hastalığı da bulunan Ali Eyüboğlu, pandemi hastanesi olan Sultan Abdülhamid Han hastanesine giderek tedavilerinin burada başladığını söyledi.

Tüm detaylı bilgileri videodan izleyebilirsiniz: