Ana sayfa Sosyal Medya Gel de gülme! O nasıl fotoğraf öyle? Aras Bulut İynemli ve Kubilay Aka’nın fotosunu gören kahkahayı basıyor!

Gel de gülme! O nasıl fotoğraf öyle? Aras Bulut İynemli ve Kubilay Aka’nın fotosunu gören kahkahayı basıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’nin Pazartesi akşamları ekrana gelen fenomen dizisi Çukur’un yeni bölümünde Celasun karakteri beklenmeyen bir şekilde diziye veda etti! Sevilen dizi, Mayıs sonunda final yapacak. Finale doğru olaylar daha da hız kazandı. Aksiyonun arttığı dizide, yeni gelişmeler de beraberinde geliyor.

Dizinin kemik kadrosunda yer alan ve sevilen bir karakter olan Celasun’un gidişi, izleyiciyi de çok üzdü. Bu ölümü yakıştıramadılar karaktere. Ancak Celasun, bir pusuya kurban gitti ve dizideki hikayesi de bitti.

Kubilay Aka’nın başarılı oyunculuğu ile Celasun karakteri, Çukur’un kilit isimlerinden birisi oldu. Yaşadığı acılı sürece karşın yine Yamaç’ın yanında durdu hep olduğu gibi. Ancak Amca, onun Yamaç’a yardım ettiğini duyunca biletini kesti.

Karaca ile kaçmak isteyen Celasun, amcanın görevlendirdiği bir kişi tarafından bir benzin istasyonunda kurulan tuzağı farketmedi ve öldürüldü.

Böylece Kubilay Aka da diziye veda etmiş oldu. Son yılların başarılı oyunculuğuyla büyük dikkat çeken isimlerinden birisi Kubilay Aka.

Çukur’da da işini herkesin takdir ettiği bir şekilde yaptı ve gitti. Yeni bölümün yayınlanmasının ardından oyuncu da sosyal medyadan diziye duygusal sözlerle veda etti.

Kubilay Aka, “4 sene oldu dile kolay. Söyleyecek çok fazla şey var ama aile her şeydir sloganıyla yola çıktığımız işte, aile gibi olma talihini yaşıyorum sizlerle. Eyvallah Çukur. Hakkın ödenmez” notunu yazdı.

Gel de gülme! O nasıl fotoğraf öyle? Aras Bulut İynemli ve Kubilay Aka'nın fotosunu gören kahkahayı basıyor! 8

Birlikte omuz omuza çalıştığı ve artık yakın arkadaş oldukları dizinin Yamaç’ı Aras Bulut İynemli de Kubilay Aka’nın gidişi için aşağıdaki paylaşımı yaptı instagram’dan.

Ancak yayınladığı fotoğrafa kendisi bile inanamaz bir haldeydi! Kubilay Aka’nın instagram’daki klasik öpücük verir gibi duruşu ve İynemli’nin ilginç hali ile ortaya komik bir fotoğraf çıkmıştı.

Aka’ya “Yolun açık, aydınlık ve istediğim gibi olsun canım kardeşim, iyi ki sen” notuyla veda eden Aras Bulut İynemli, fotoğrafın komikliğine de “Bu nasıl fotoğraf ayrıca” yorumuyla kahkaha emojisi ekledi.

İki oyuncunun dizideki hallerinin üstüne bu fotoğrafı görenler de kahkahayı basıyor haliyle…

Gel de gülme! O nasıl fotoğraf öyle? Aras Bulut İynemli ve Kubilay Aka'nın fotosunu gören kahkahayı basıyor! 9