Ana sayfa Sosyal Medya Gerçekleri kabul edelim, Ferhat ile Şirin dizisi tutmadı!

Gerçekleri kabul edelim, Ferhat ile Şirin dizisi tutmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Hani görünen köy kılavuz istemez derler ya, Ferhat ile Şirin için de durum bu… Fox TV’nin Cuma akşamları için büyük iddia ile yayına sürdüğü Ferhat ile Şirin dizisi tutmadığı ilk 3 bölüm ile ortaya çıktı.

Tolga Sarıtaş ve Cansu Dere hayranları büyük bir heyecan ile diziye başladılar. Ancak kafalarda soru işaretleri vardı.En çok da Leyla Tanlar ile Tolga Sarıtaş’ın uyumsuz olacağı daha dizi başlamadan dile getiriliyordu. Söylendiği gibi de oldu Ferhat ile Şirin’i birbirine yakıştıramayan izleyiciler, senaryo konusunda da sıkıntılar olduğunu görünce diziden umutlarını kesti.

Gerçekleri kabul edelim, Ferhat ile Şirin dizisi tutmadı! 8

Reytingler de zaten bu durumu anlatmaya yetiyor. Özellikle 6 Aralık Cuma günü yayınlanan 3. bölümdeki ciddi düşüş izleyicilerin projeden memnu olmadığını ortaya koydu.

Tolga Sarıtaş’ın Söz gibi fenomen bir yapımdan sonra neden yüzünü dinlendirmediği ve neden kendini riske attığını hayranları sorguluyor.

Sarıtaş’ın takipçileri düştüğü bu durumda hiç de memnun değil ve sosyal medyada eleştirilerde bulunmakta.

Cansu Dere’nin ekrana dönüşünü de heyecan ile bekleyen hayranları üzgün. Zira Dere ne kadar iyi performans sergilese de Banu Karalı karakteri pek de üzerine yakıştırılamadı.

Gerçekleri kabul edelim, Ferhat ile Şirin dizisi tutmadı! 9

Hele ki Tolga Sarıtaş ile Cansu Dere’nin daha ikinci bölümden öpüşmeye başlaması, ardından Ferhat’in Şirin’e söylediği yalan, sonrasında Şirin’in Ferhat’ın hayatını kurtarmak için Yiğit ile evlenmeyi kabul etmesi, Hüsrev’in Şehnaz konusundaki tutumunun gerçekçi bulunmaması, son olarak da Hüsrev’in eski eşinin ortaya çıkarak her şeyi alt üst eden bir konumda bulunması izleyicilere pek de gerçekçi gelmedi…

Dizinin tutmadığını reytingler de anlatıyor. İlk bölüm iyi başlayan yapım sonraki 2 bölümde de düşüş sergiledi. 1. bölüm ile 3. bölüm arasındaki fark, dizinin tutmadığını anlatıyordu.

22 Kasım’da yayınlanan 1.bölüm reytingi:

Total’de 4.54 reytingle 8. olurken, AB’de 5.59 reytingle 3. ve ABC1’de ise 5.66 reyting ile 4. sırada yer aldı.

29 Kasım’da yayınlanan 2. bölüm reytingi:

Ferhat ile Şirin totalde 3.99 reytingle 15., AB’de 4.30 reytingle 6., ABC1’de ise 4.54 reytingle 9.oldu.

6 Aralık’ta yayınlanan 3. bölüm reytingi:

Total’de 3.54 reyting ile 17’nci; AB’de 3.18 reyting ile 9’uncu ve ABC1’de 3.83 reyting ile 11’inci oldu.