Ana sayfa Sosyal Medya Gökçe Bahadır’ın çamaşır suyu kokusuyla heyecanlandığı günler yaşıyoruz!

Gökçe Bahadır’ın çamaşır suyu kokusuyla heyecanlandığı günler yaşıyoruz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, İbrahim Selim’in hazırladığı youtube programına konuk oldu.Evinden canlı yayına katılan oyuncu, 1 aydır dışarı çıkmadığını söyledi.

Koronavirüs salgını nedeniyle eve kapanmasının kendisine çok yaradığını anlatan oyuncu, düşünüp de yapamadıklarını yapabildiğini anlattı. Gökçe Bahadır, “Halime çok şükür. Evde nasıl vakit geçireceğiz derdindeyiz. Herkesin farklı dertleri var, kimileri işe gitmek durumunda, bir sürü derdi var. Allah herkese kolaylık versin. Halinden şu anda memnunum, ara ara bayılıyor gibi oluyorum. Tansiyonum düşüyor gibi oluyor. O kadar yoğun çalışıyordum ki, bana ev hayatı güzel geldi. O kadar yapmak istediğim şey vardı ki evde” diye konuştu.

Evde olunca işlerin bitmediğini belirten oyuncu, birçok şeyin gözüne battığını ve modunun da değiştiğini söyledi.

Çamaşır suyunun kokusundan heyecanlandığı günler yaşayan oyuncu, samimi sözleriyle dikkat çekti: “Heyecanlarım değişmeye başladı. Bakalım bugün aldığımız çamaşır suyunun kokusu nasıl gibi. Bakalım bu koltuğu acaba buraya mı koysam şeklinde heyecanlarım değişti. Bazen haberleri okuyunca, üzülüyorum. Hiç bitmeyecek gibi geliyor bazı anlar. Bazen de çok daha mutlu oluyorum. Buradan çok güzel çıkacağım, sevdiklerimizle buluşacağız. Enteresan tarihi bir süreç oldu gibi hissediyorum.”

İbrahim Selim ile Gökçe Bahadır’ın sohbetini videodan izleyebilirsiniz: