Ana sayfa Sosyal Medya Gonca Vuslateri gözleri şişti ve bunun sebebi bir dizi!

Gonca Vuslateri gözleri şişti ve bunun sebebi bir dizi!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, instagram hesabından yaptığı paylaşımla hayranlarını şaşırttı.

Outlander dizisinin hayranlarından olan Gonca Vuslateri, 4. sezon bittiğinden bu yana ağladığını belirtiyor.

1 gün içinde 13 bölüm seyreden Gonca Vuslateri, bölüm başına 90 dakika olduğunu belirtiyor.

İşte o paylaşım:

Allah canimi almasin ben hastayken de seksiyim.. ? Outlander 4. Szeon bittiginden beri agliyorum sanirim.. 1 gunde 13 bolum seyrettim. Turkiye’de diziler 130 dk oldu derken yabanci diziler de kotayi 90 dk’ya cikarmis.. sezon finali dakikasi bu.. dolu dolu ve dogru bir matematikle yazilmis senaryolari lezzetiyle izlerim valla.. 4 sezon boyunca bir cok oyuncunun gelisimini,tokezleyisini,senaryoyla kavga ettigi,o gun setin iyi gecmedigi cokca ani hissettim elbette.. oyunculugun anlam okulu “yasamak” ve “farkindalik” ..

bana his verdi kendimi iyi hissettim falan cacik yani.. hele ki ben kendime oyuncu demem ama yonetmen cok istedi ekip iyi falan zarrt zurt.. ben de sarki soyluyorum,kitap yaziyorum,beste yapiyorum,fotograf cekiyorum.. cunku oyuncuyum ve hissettigim herrr seyin farkinda olmak ve onu yasamak icin canimi ortaya atiyorum.. eve gec donerken yolda yurudugumde gozumu korkutan insanin da gozune bakabiliyorum,boka da bakabiliyorum,guzele sevgiye bir cocuga ve bir anneye de.. cunku boyle var oluyorum..

kendime engel olmaya maruz kalamam.. mutevazi olamam.. oyuncu olmusum ben..bazen kendime kendime bile oynarken:).. o yuzden de canimi calistiriyorum bu sira..guzel isler seyredip icimin kalabaligini harekete geciriyorum.. sizi utandirmamak icin.. bu surecte de iyi isler seyrediyor,egzersiz yapiyorum.. seneye guzel yerlerde bulusacagiz cunkum… Gonca hanim yuzunuz cokmus,gozleriniz morarmis,yorgunsunuz diyenleri anliyor ve kucakliyorum.. bu sure cok calisiyorum zira.. azucuk da siz beni kucaklayin.. ??? hep ben mi sizi dusunecegim.. kendimi sevdirmeye calisicim..:)

Gonca Vuslateri gözleri şişti ve bunun sebebi bir dizi! 7