Ana sayfa Dizi Haberleri “Gözünü kapatsan sanki konakta geçiyor!” Mehmed Bir Cihan Fatihi’nde yanlış giden bir şeyler var!

“Gözünü kapatsan sanki konakta geçiyor!” Mehmed Bir Cihan Fatihi’nde yanlış giden bir şeyler var!

tarafından zk zk

"Gözünü kapatsan sanki konakta geçiyor!" Mehmed Bir Cihan Fatihi'nde yanlış giden bir şeyler var! 7

Ancak dizinin diyaloglarına atıfta bulunarak “Mehmed olduğuna inandım inanmasına ama dizinin diyalogları öyle genel geçer, öyle özensizdi ki gözümü kapattığımda bir dönem dizisi izlediğimi anlamıyordum. Sanki bir konakta geçen dizi izliyor gibiydim” ifadesini kullaarak oyuncuların sanki 2018’de konuşuyor gibi tonlamalar yaptığı görüşünü paylaşıyor.

“Müzikler çok yüksek, Muhteşem Yüzyıl kadar özenli bir bölüm değildi”

Dizinin müziklerinin de çok yüksek seste olduğuna vurgu yapan Oya Doğan, şöyle devam ediyor:

“Aytekin Ataş acayip sevdiğim bir müzisyendir. Ama sen ne yaptın Aytekin, diziyi izlerken her sahnede ama her sahnede aşırı coşkulu müzikten kulaklarım acıdı. Dizi bittikten sonra bir değil iki ağrı kesiciyle ancak başımın ağrısını hafifletebildim. Üstelik temalar o kadar çok Muhteşem Yüzyıl’ı anımsatıyordu ki ister istemez karşılaştırma yaparken buldum kendimi…”

Muhteşem Yüzyıl gibi bir yapımı izledikten sonra ister istemez bir kıyasa girildiğini belirten Oya Doğan, kaliteli bir yapımdan sonra beklentilerin yüksek olduğunu ve bu nedenle ilk bölümde de aynı karşılaştırmayı herkesin yaptığını ifade ederek “Şimdi hem yapımcı, hem kanal, hem oyuncular istedikleri kadar iyi bir iş yapsınlar bizim dimağımız kirli! Ne yapsanız Muhteşem Yüzyıl’la karşılaştıracağız. Ama dizi Muhteşem Yüzyıl kadar özenli bir birinci bölümle karşımıza çıkmadı” yorumunu yaptı.
Kadın dizisiyle aynı günde olması doğru mu?