Ana sayfa Dizi Haberleri “Gözünü kapatsan sanki konakta geçiyor!” Mehmed Bir Cihan Fatihi’nde yanlış giden bir şeyler var!

“Gözünü kapatsan sanki konakta geçiyor!” Mehmed Bir Cihan Fatihi’nde yanlış giden bir şeyler var!

tarafından zk zk

"Gözünü kapatsan sanki konakta geçiyor!" Mehmed Bir Cihan Fatihi'nde yanlış giden bir şeyler var! 7

Dizinin yayın gününe da atıfta bulunan Oya Doğan, Kadın dizisinin başarılı grafiği karşısında Mehmed Bir Cihan Fatihi’nin tutunmasının zorluklarına değiniyor ve ilk bölümün aldığı reytingleri de şöyle yorumluyor:

“Mehmed: Bir Cihan Fatihi, Kadın dizisinin en heyecanlı bölümünde yayın hayatına başladı. Ne yalan söyleyeyim işim olmasaydı ben de ilk bir saatinden sonra Kadın dizisine kaçardım.

Öyle iyi bir senaryo, oyunculuklar, çekim ve prodüksiyonla karşımıza çıkıyor ki Kadın insan o gerçekliğin içine bırakıyor kendisini… Sonuç; Mehmed Bir Cihan Fatihi Tüm Kişiler’de 6.41, AB’de 8.79, ABC1 20+’da 7.88’le üçüncü oldu. Kadın dizisi zirvede! Kadın’ın fendi Fatih Sultan Mehmed’i yendi.

Peki, bu reyting diziyi kurtarır mı? Ne yazık ki hayır! Umarım önümüzdeki haftalarda durum toparlanır. Böyle çok örnek var. İlk bölüm düşük açıp ardından reytinglerini yükselten…

Sonuçta ortada çok ciddi bir emek var. Bu işte emeği geçen herkesin ellerine sağlık! Ama işte kendimi de “Keşke” demekten alıkoyamıyorum.”