Ana sayfa Dizi Haberleri Gülperi dizisinin yaralarını Benim Adım Melek dizisi kapatacak!

Gülperi dizisinin yaralarını Benim Adım Melek dizisi kapatacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Güneydoğu’nun incisi Gaziantep, ulusal ve uluslararası alanda daha çok tanınmak için büyük çaba harcıyor.

Yıllardır devam eden bu çabalar sonucunda kente gelen turist sayısı her yıl artmakta…

Ancak geçen sezon Gülperi dizisi yüzünden Gaziantepliler bir hayli gerilmiş, sosyal medyada dizi aleyhina kampanya yapmış, ayrıca RTÜK’e dizinin yayından kaldırılması için baskılar sergilenmişti.

Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen’in başrollerinde yer aldığı dizi Gaziantep’te geçiyordu. Ancak rahatsızlık veren unsurlar tecavüz sahnesi ile birlikte patlama yapmış, Gülperi karakterinin kent çarşısında kayınpederinden okkalı bir dayak yemesiyle de doruğa ulaşmıştı.

Gülperi dizisinin yaralarını Benim Adım Melek dizisi kapatacak! 9

Gaziantep’in aile yapısını yansıtmadığı, kenti kötü şekilde tanıttığı, ayrıca aşiret yaşamının öne çıkartılması ile tepkiler art arda gelmişti.

YARALARI BENİM ADIM MELEK SARACAK!

Gülperi dizisi 1 sezon sürdü ve bitti. Şimdi ise Gaziantep halkı TRT1 ekranında yayınlanacak olan Benim Adım Melek dizisi ile geçen sezonun gerilimli günlerinin yarasını sarmak ve kentlerinin daha güzel tanıtılacağı günleri görmek istiyor.

TRT1 ekranlarında izleyeceğimiz yeni dizi Üs Yapım imzalı, Benim Adım Melek… Senaryosunu Nilüfer Özçelik ve Berfu Ergenekon’un kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Cem Akyoldaş oturuyor.

Gülperi dizisinin yaralarını Benim Adım Melek dizisi kapatacak! 10

Nehir Erdoğan ve Kutsi dizinin başrolünde yer almakta… Mustafa Mert Koç, Rabia Soytürk de dizide başrollerdeki diğer isimler….

Belgrad’da yapılan çekimlerin ardından ekip Gaziantep’e geçmişti. Gaziantep günlerinin başlaması ile birlikte kentte diziye yönelik ilgi de bir hayli arttı.

Benim Adım Melek dizisinin başarılı olması, kentin tanıtımı için de önemli bir fırsat niteliği taşıyor.

Gaziantep esnafının ve halkının dizi ekibini sevgiyle kucakladığı ise dizinin twitter hesabından yapılan paylaşım ile dikkat çekti.

Gülperi dizisinin yaralarını Benim Adım Melek dizisi kapatacak! 11