Ana sayfa Dizi Haberleri Gülse Birsel, Jet Sosyete’yi bekleyenlere müjde üstüne müjde verdi!

Gülse Birsel, Jet Sosyete’yi bekleyenlere müjde üstüne müjde verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Jet Sosyete dizisi 3.sezonuyla PuhuTV platformunda yeni bölümleriyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 2019-2020 sezonunun ilk yarısını 11 bölüm ile tamamlayan dizi, sezonun ikinci yarısına da 14 Şubat Cuma günü başlayacak.

3. sezondan 12. bölümün fragmanı paylaşıldı. Dizinin senaristi ve başrol oyuncusu Gülse Birsel de müjde üstüne müjde verdi. Birsel, daha önce yaptığı paylaşımda yayında olmadıkları dönemde bölümlerin çekimlerinin sürdüğünü ve stok yaptıklarını söylemişti.

Birsel, “Ee, nerede kalmıştık! Bol sürprizli yeni bölümlerle Jet Sosyete, 14 Şubat Cuma 20.00’den itibaren sadece puhutv’de! Konuğumuz Ezgi Mola” diyerek dizinin yeni bölümünün yayın gününü açıkladı.

Bir başka müjde daha veren oyuncu, dizinin artık televizyonda da izleyici ile buluşacağını hatırlattı. Birsel, “Ayrıca “İnternetim sınırlı”, “Ben dijitale alışamadım”, “Telefonun ekranı küçük geliyor”, “Bilgisayardan seyretmeyi sevmiyorum”cu TV severler için, pek yakında 3. sezonumuz TV’de yayınlanmamış bölümleriyle, her hafta çifter çifter bölüm Star TV’de. “Genel istek” değil, artık “Aşırı istek” üzerine hem dijitalde hem TV’de olacağız” açıklamasını yaptı.

İşte Jet Sosyete 3. sezon 12. bölüm fragmanı: