Ana sayfa Sosyal Medya Gülse Birsel için sosyal medyada dolaşan şehir efsanesi bitmedi gitti!

Gülse Birsel için sosyal medyada dolaşan şehir efsanesi bitmedi gitti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Ünlü oyuncu ve senarist Gülse Birsel, 2019 yılının Kasım ayında bir paylaşım yaparak kendisinin adı kullanılarak paylaşılan “Hadi Lan” başlıklı askerlikle ilgili bir yazının kendisine ait olmadığını söylemişti.

Ancak şehir efsanesi yeniden hortladı. Çeşitli mecralarda, sosyal medya hesaplarında ve farklı platformlarda yeniden bu tür içeriklerin paylaşılması üzerine ünlü oyuncu bir kez daha uyarıda bulundu.

Adeta şehir efsanesine dönen bu mesele nedeniyle 5 Mart 2020 Perşembe günü uyarıda bulunan oyuncu, aslında benzer bir uyarıyı Kasım ayında da yapmıştı.

Birsel, bugünkü paylaşımında şu mesajı verdi: “Haftalardır sosyal medyada ‘Hadi Lan’ başlıklı askerlik konulu bir yazı dönüyor, üstelik benim imzamla. Benim yazım değildir. Lütfen muhtelif fotoğraflarımla ve benim imzamla bu yazıyı paylaşmayınız. Sevgiler.”

Gülse Birsel, ayrıca çeşitli sayfalar tarafından paylaşılan içeriklerin altına yorumlar da bırakarak bu yazının kendisine ait olmadığını anlatmak için büyük çaba harcıyor.

Anlaşılan Gülse Birsel bu şehir efsanesinde kolay kolay kurtulamayacak.