Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni Hayat dizisinin afişi sıradan bulundu!

Yeni Hayat dizisinin afişi sıradan bulundu!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında izleyicilerle Mart ayında buluşması beklenen Yeni Hayat dizisinde Serkan Çayoğlu ve Melisa Aslı Pamuk ikilisinin uyumu yayınlanan fragmanlar üzerinden değerlendirilmiş ve iyi bulunmuştu. Mart sonunda başlaması beklenen dizi büyük merak uyandırdı.

Yeni Hayat dizisinin ‘bizi aşk kurtaracak’ sloganlı afişi de yayınlandı. Ancak afişi sosyal medya kullanıcıları sıradan buldu ve kendilerinde bir heyecan hissi yaratmadığını belirten yorumlar yaptı.

Bir Red Arrow Studios şirketi olan Karga Seven Pictures Türkiye’den Ömer Özgüner ve Ümmü Burhan’ın yapımcılığını üstlendiği yeni dizi bir bodyguard hikayesi.. Ancak ne aynı isimdeki filmden uyarlandı ne de Netflix’te yayınlanan Bodyguard dizisine benziyor. Serkan Çayoğlu yeni ve özgün bir hikaye anlatılacağını röportajında belirtmişti. Bu da heyecanı ve merakı artırmıştı.

Yönetmen koltuğunda Başak Soysal ve Cem Özüduru’nun oturduğu dizinin oyuncu kadrosunda Serkan Çayoğlu ve Melisa Aslı Pamuk’un yanı sıra Tayanç Ayaydın, Nilperi Şahinkaya, İpek Filiz Yazıcı, Nisa Sofiya Aksongur, Devrim Nas, Aziz Caner İnan, Nebil Sayın, Ayşe Tunaboylu, Begüm Akkaya, Furkan Kalabalık, Övül Özbay ve Seher Terzi yer alıyor.

Senaryosunu Elif Usman Ergüden’in yazdığı Yeni Hayat, korumasını sağladığı kadına aşık olan bir korumanın imkansız aşkını konu alıyor.

İlk tanıtımı yayınlanan ve büyük ilgi gören, tutkulu aşk sahneleriyle izleyiciyi ekran başına kilitleyecek “Yeni Hayat”, yakında Kanal D’de!