Ana sayfa Dizi Haberleri Hafsanur Sancaktutan, Hazal Kaya, Alina Boz’un adı geçmişti! Sonunda Çağatay Ulusoy, yeni dizisi Süslü Korkuluk’taki partnerini seçti!

Hafsanur Sancaktutan, Hazal Kaya, Alina Boz’un adı geçmişti! Sonunda Çağatay Ulusoy, yeni dizisi Süslü Korkuluk’taki partnerini seçti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzun zamandır ekranlarda olmayan Çağatay Ulusoy’un Süslü Korkuluk isimli yeni dizisinin fragmanı kısa bir süre önce yayınlanmıştı. İçerde dizisinden beri ekranda olmayan Ulusoy’un yeniden dönüşü merakla beklenirken, yeni dizideki kadın partneri de merak konusuydu! TV8’de yayınlanacak dizinin başrol kadın karakteri için pek çok isim konuşuldu.

Yönetmenliğini Cem Karcı’nın üstlendiği ve OGM Pictures imzalı Süslü Korkuluk dizisinde Çağatay Ulusoy’un karşısında oynayacak kadın oyuncu adayları, pek çok kişiyi heyecanlandırmıştı. Zira son dönemin en başarılı genç kadın oyuncularının proje ile ilgili ismi geçiyordu.

Bu isimler arasında Çağatay Ulusoy’un farklı dizilerde rol aldığı isimler de vardı. Adını Feriha Koydum’da oynadığı Hazal Kaya, İçerde’deki rol arkadaşı Bensu Soral, Hakan: Muhafız’daki partneri Ayça Ayşin Turan bu isimler arasındaydı.

Ayrıca yine son dönemin çok başarılı ve konuşulan isimlerinden Hafsanur Sancaktutan ile Alina Boz da Süslü Korkuluk dizisinin kadın başrol oyuncusu için ismi geçen oyuncular arasındaydı.

Sonunda Süslü Korkuluk’ta Çağatay Ulusoy’un partneri belli oldu! Ulusoy’un da bu konuda etkili olduğu söylenen seçim sonucunda Alina Boz, dizinin kadın başrol oyuncusu olarak belirlendi.

Hafsanur Sancaktutan, Hazal Kaya, Alina Boz'un adı geçmişti! Sonunda Çağatay Ulusoy, yeni dizisi Süslü Korkuluk'taki partnerini seçti! 7

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın yaptığı açıklamaya göre, Alina Boz, Süslü Korkuluk dizisi ile resmen anlaştı. Boz, en son Maraşlı dizisinde Burak Deniz ile başrolde yer almış ve diziyi izleyenler, Alina Boz’un oyunculuğunu övgülere boğmuştu.

Kulislerde konuşulanlara göre, Çağatay Ulusoy’un Alina Boz’u projede istediği ifade ediliyor. Üstelik Ulusoy, daha önce Disney Plus’a sunduğu projelerde de Alina Boz’la partner olmak istediğini yakın çevresiyle paylaştığı şeklinde haberlerle anılmıştı.

Anlaşma sağlanır sağlanmaz dizinin ilk tanıtımı çekildi. Bu arada diziye daha önce Çukur ve Meryem dizilerinde rol alan genç oyuncu Beste Kanar da dahil oldu.