Ana sayfa Dizi Haberleri Halit Ergenç’i ekranda özleyenlere müjde gibi yeni gelişme!

Halit Ergenç’i ekranda özleyenlere müjde gibi yeni gelişme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Vatanım Sensin dizisinde harikalar yaratan, rolü canlandırmayı bırakın adata Miralay Cevdet karakterini yaşayan bir Halit Ergenç performansı izlemiştik.

Ünlü oyuncunun hayranları aradan geçen 2 sezonun ardından 2020 yılında yeniden ekranlara dönecek olmasının mutluluğunu yaşıyor.

İlk olarak Bein Connect platformunda yayınlanacağı açıklanan Babil dizisinin, sonraki süreçte Ay Yapım ile kanal arasındaki bütçe anlaşmazlığı nedeniyle çıkmaza girmesi üzmüştü.

Ancak bu çıkmaz aşıldı. Ay Yapım ile Star TV’nin anlaşması üzerine Babil dizisinin ekranda yer alacak olması izleyicileri de çok mutlu etti.

Halit Ergenç’in yanı sıra Aslı Enver, Ozan Güven, Mesut Akusta, Birce Akalay ve Nur Fettahoğlu’nun başrollerde yer alacağı daha önceden de açıklanmıştı.

Ergenç, internet dizisi olarak planlanan Babil’in televizyonda yayınlanma kararı sonrasında şartların değişmesini değerlendirdi.

Çekimlerin devam ettiği projede keyifli çalışmalar yaptıklarını anlatan Ergenç,”Dengeyi tutturmaya çalışacağız. Onu yazarlarımız ayarlayacaktır. Şartlar değişti. Hayatta böyle şeyler olabilir” diye konuştu.