Ana sayfa Sosyal Medya Hande Doğandemir ve Aybüke Pusat’tan güneşi gördüm pozu! İrem Helvacıoğlu’ndan yorumsuz güzellik!

Hande Doğandemir ve Aybüke Pusat’tan güneşi gördüm pozu! İrem Helvacıoğlu’ndan yorumsuz güzellik!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü isimlerin yer aldıkları projeler kadar artık sosyal medya hesapları da ilgiyle takip ediliyor. Hayranlarının meraklı bekleyişlerine yaptıkları paylaşımlarla yanıt veren ünlü isimler, kimi zaman rol aldıkları projelerden, kimi zaman günlük hayattan, kimi zaman bir moda çekiminden kareler paylaşıyorlar. Bu paylaşımlara da binlerce yorum ve beğeni alıyorlar.

Hayatın içinde iki pozla dikkat çeken iki isim Hande Doğandemir ve Aybüke Pusat, İstanbul’da günün güneşli olmasını fırsat bilip açık havada vermişler pozlarını.

İlk olarak bir parkta çimenlere yayılmış elinde kahvesiyle poz veren Hande Doğandemir görünüyor. Oyuncu, Güneşin Kızları ile meşhur olduktan sonra pek çok projede yer aldı. Son olarak da tv8’de yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde bir kaç bölüm oynadı.

Hande Doğandemir, şapkası ve güneş gözlüğü ile verdiği pozda, havanın güzelliğine vurgu yapmadan geçemiyor…

hava çok güzel be ☕️????????
.
. ????: @efesoykaraman

Hande Doğandemir ve Aybüke Pusat'tan güneşi gördüm pozu! İrem Helvacıoğlu'ndan yorumsuz güzellik! 9

Bir diğer güneşli poz ise Aybüke Pusat’tan geldi. Oyuncu, son olarak ekranlara Her Yerde Sen dizisiyle gelmişti. Furkan Andıç ile iyi bir ikili olan Pusat’ın hayranları yeni projesini heyecanla bekliyor.

Zira Oyuncu, ekranda değil ama Netflix’in bir projesinde yer aldı. Netflix için çekilen 50 metrekare dizisinde başrolde oynadı. Proje, Ocak ayında yayınlanacak.

Aybüke Pusat’ın pozu ise balkonda güneşe karşı olurken, bir arkadaşına da kimsenin anlamadığı bir gönderme yapıyor…

Kime niyet, kime kısmet ????

affet beni canım arkadaşım @ohsweetvanity

Hande Doğandemir ve Aybüke Pusat'tan güneşi gördüm pozu! İrem Helvacıoğlu'ndan yorumsuz güzellik! 10

Sen Anlat Karadeniz dizisinin ardından Star TV’de yayınlanacak olan Seni Çok Bekledim ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor İrem Helvacıoğlu. Bu kez Özcan Deniz ile başrolde oynayacak.

Ayliz isimli bir fotoğrafçıya hayat verecek olan İrem Helvacıoğlu ise, Sen Anlat Karadeniz dizisi sayesinde hayran kitlesini hatırı sayılır bir oranda büyüttü. Sosyal medyada ilgiyle takip edilen oyuncu, başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de hayranlarının markajında.

Son yaptığı paylaşıma yorum bile yazmamış ama takipçilerinden yorumsuz güzelliğine pek çok övgü dolu mesaj yağıyor…
????????????

Hande Doğandemir ve Aybüke Pusat'tan güneşi gördüm pozu! İrem Helvacıoğlu'ndan yorumsuz güzellik! 11

Çok Güzel Hareketler Bunlar’da yer aldıktan sonra tanınan Büşra Pekin de yeni bir reklamda oynadı. Gümüşsuyu halılarının reklam filminin çekimlerinin pandemi nedeniyle büyük bir hassasiyetle yapıldığını eklediği paylaşımında, yer aldığı reklamı yayınladı.

İşte o paylaşım:

Geçtiğimiz ay pandemi koşullarında çekimi büyük bir titizlikle gerçekleştiren tüm ekibe teşekkür ederim. Yollarımızın sağlıklı günlerde tekrar kesişmesi dileğiyle..????
EVİMİN BAŞROLÜ GÜMÜŞSUYU! #evininbaşrolügümüşsuyu #gümüşsuyu #gümüşsuyuhalı #hangigümüşsuyu

Her Gümüşsuyu halı, evimin tarzı için bana yeni bir ilham veriyor. Evini degistirmeden, evini degistirebilirsin..
Rahat &Spor, İskandinav, etnik, şık…