Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel, gönlünde yatan rolü açıkladı, dönüşü daha da zorlu bir yola girdi!

Hande Erçel, gönlünde yatan rolü açıkladı, dönüşü daha da zorlu bir yola girdi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Rol aldığı yapımlar arasında Halka dizisiyle büyük beğeni topladıktan sonra romantik komedi türündeki Sen Çal Kapımı dizisiyle de meslek hayatında adeta bir dönüm noktası yaşadı Hande Erçel. Kısa sürede başka ülkelerde de yayınlanmaya başlayan dizi sayesinde şöhreti yakalayan genç oyuncu, şu sıralar yapımcıların da gözdesi olmuş durumda.

Kerem Bürsin ile başrolünde yer aldığı ve Fox TV’de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisi ile birlikte dünyanın pek çok ülkesinde büyük bir hayran kitlesini yakaladı oyuncu. Dizi, 80’den fazla ülkede yayınlanınca Hande Erçel’in instagram’daki takipçi sayısı hızla artmaya başlarken 30 milyona yaklaşarak bir rekorun da sahibi oldu!

Bu arada Hande Erçel, 14 Haziran’da Türkiye’de yayına başlayan Disney Plus’ın da marka elçisi oldu. Türkiye’deki pek çok ünlü ile anlaşmalar yapan dijital platform, Erçel’i de bünyesine kattı. Şimdi Disney Plus’ın hangi projesinde yer alacağı merakla bekleniyor oyuncunun.

Geçtiğimiz günlerde Can Yaman’ın başrolünde oynayacağı El Turco dizisiyle anılmıştı Hande Erçel. Hatta oyuncunun Can Yaman ile aynı ücreti istemesi ve bu nedenle teklifle ilgili beklediği konuşulmuştu. Erçel’in yeni projeleri heyecanla bekleniyor ancak henüz bir netlik kazanan projesi yok! Bu da hayranlarını doğal olarak hem meraklandırıyor hem de yeni sezon yaklaşırken hüsran yaşatıyor.

Hayranlarının yeni proje sürprizini bekledikleri Erçel cephesinden hiç bir ses yok! Disney Plus dizileri bir bir çekilmeye başladı ancak Erçel’in adı henüz anılmıyor!

Hande Erçel, gönlünde yatan rolü açıkladı, dönüşü daha da zorlu bir yola girdi! 7

Geçtiğimiz günlerde Vogue dergisine bir açıklama yapan oyuncu, bazı ipuçları vermiş ancak yine de net bir bilgi açıklamamıştı. Hande Erçel’in bundan sonra oynayacağı rol için kurduğu cümle ise dikkatlerden kaçmamıştı. Erçel, bir sonraki projesi için sınırlarını zorlayacak bir karakter olmasını istiyor! Böyle bir karaktere hayat vermek için de zaman gerektiğini belirtiyor oyuncu.

Bu açıklaması ile hayranlarını şaşırtmak için farklı bir rol teklifi beklediği de anlaşılıyor. Ancak henüz önünde böyle bir proje olmadığını da ortaya koyuyor bu sözleriyle. Oyuncu zaten bir anlaşması olmadığını, önünde bazı projeler bulunduğu fakat açıklamak için çok erken olduğu sözleriyle de aktarıyor.