Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel ve Kerem Bürsin’den Sen Çal Kapımı oyuncusu ile sürpriz buluşma

Hande Erçel ve Kerem Bürsin’den Sen Çal Kapımı oyuncusu ile sürpriz buluşma

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de yaz dizisi olarak başlayan ve iki yaz üstüste yayınlanarak geçtiğimiz Eylül ayında ekranlara veda eden Sen Çal Kapımı dizisi, dünya üzerindeki yankısını sürdürmekte. Pek çok ülkede gösterime giren Sen Çal Kapımı dizisi ile birlikte başrol oyuncuları Hande Erçel ile Kerem Bürsin’e yabancı hayranlardan ilgi de her geçen gün büyüyor.

İki oyuncu başta arkadaş olarak kalsalar da dizinin son dönemlerine doğru birlikte olduklarını yaptıkları Maldivler tatili sırasında cümle aleme duyurmuşlardı.

Sessiz sedasız ilişkilerine devam eden Hande Erçel ve Kerem Bürsin, Sen Çal Kapımı dizisinin final yapmasının ardından çeşitli markalarla değişik projelerde yer almaktalar.

İkilinin ilişkileriyle ilgili olarak mutlu ve huzurlu bir beraberlik yaşadıklarını dile getirmeleri dışında çok fazla göz önünde olmadıkları da gözlemleniyor.

Zaman zaman sosyal medyadan birlikte paylaşımlar da yapıyor ünlü çift. Son olarak ise Hande Erçel ve Kerem Bürsin, Sen Çal Kapımı dizisinde kızları Kiraz’ı oynayan küçük oyuncu Maya Başol ile bir araya geldiler.

Küçük oyuncu Maya’nın Kerem abisi ve Hande Ablası ile kucaklaştığı ve eğlendikleri anlar, Erçel’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla görüldü.

Daha sonra Kerem Bürsin de Maya Başol ile bu keyifli anlarını paylaştı.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin'den Sen Çal Kapımı oyuncusu ile sürpriz buluşma 9

Hande Erçel ve Kerem Bürsin'den Sen Çal Kapımı oyuncusu ile sürpriz buluşma 10

Hande Erçel ve Kerem Bürsin'den Sen Çal Kapımı oyuncusu ile sürpriz buluşma 11